Parerea mea este ca tu doar te aflai prin preajma in momentul in care el era intr-o pauza de relatii si daca tot a putut sa profite de tine, de ce nu, mai ales ca erai virgina si nu i`ai fi putut reprosa nimic la acest capitol.Mai apoi s-a plictisit, a plecat, probabil a incercat cu altcineva si nu i`a iesit si a vrut sa vada daca`i mai merge cu tine, macar asa de`o partida ieftina.Cam aici se termina parea mea iar sfatul ar fi sa nu-l mai bagi in seama vreodata, pentru ca la fel se va intampla si pe viitor. Sfatul a fost un bonus, poti face ce doresti tu in functie de cat vrei sa suferi.
Cred ca inca mai tine la tine, dar nu stie cum sa iti spuna. Poate atunci era confuz, poate avea nevoie de o pauza, de asta s-a despartit de tine.Eu zic ca merita sa mai incercati o data doar ca trebuie sa o luati mai usor
Deci el doar 3 luni sta cu fetele apoi le paraseste? poate a suferit si i frica de dezamagiri, poate asa sa obisnuit el, poate asa vrea el, poate era gelos si a crezut ca asa e mai bine, poate e curvar de fel cine stie ce are in minte
Vorbeste cu el! Nu mai amana, nu iti mai pune intrebari pe care doar el ti le poate da.O sa regreti mai tarizu ca nu ai luat o decizie sau ca ai asteptat atat. E clar ca intre voi e si o prietenie, ar fi pacat sa o stricati. Sunteti tineri si probabil inca e greu sa va dati seama de sentimentele voastre, dar cel mai simplu e sa vorbesti, decat sa iti tot pui intrebari. O sa vezi ca nu e asa rau sau daca va fi macar stii treaba. Bafta!