Eu iti spun sa mai astepti ceva timp, cred ca se va intoarce. Isi va da seama ca a gresit, sunt sigura de asta. Daca nici dupa ceva timp (asta inseamna cel putin 1-2 saptamani, pentru a avea timp sa pune lucrurile cap la cap) nu mai da niciun semn ca ar vrea sa va impacati, mai intreab-o tu pentru ultima oare daca mai vrea sa formati un cuplu? Nu pot sa iti promit sau sa itigarantez ca se va intoarce, dar dupa parerea mea ea se va intoarce. Totusi, nu stai 3 ani cu o persoana doar din plictiseala, ceva ceva tot va leaga. Timpul le va rezolva pe toate, nu iti pierde rabdarea, stiu ca este greu, dar inca poti spera. Speranta moarte ultima. Mult succes si sper si eu sa va impacati!
Unele sentimente uneori nu dispar niciodata, raman intiparite in suflet. Parerea mea e ca o relatie de 3 ani nu e asa usor de uitat. Poate ar trebui sa nu o presezi,sa o lasi putin libera, sa isi puna ordine in ganduri. Pana la urma toti ne intoarcem la ceea ce iubim mai devreme sau mai tarziu, daca te iubeste cu adevarat nu va fi fericita langa o alta persoana. Fericirea ti-o gasesti in bratele unei singure persoane. Iar daca tu o iubesti, in primul rand ramai alaturi de ea, asta e cel mai important.
Alaturi de ea am ramas ca prieten deoarece nici eu nu pot sta fara ea... dar nu stiu daca as rezista s-o vad in bratele lu altu...
In trecut, la matematica se preda atat infinitul mare cat si infinitul mic. La tine, infinitul iubirii voastre a fost de tip infinit mic, pe care nu-l mai poti transforma in infinit mare.
Eu te cred ca tu iai vrut binele dar si colegi ei la fel doua tabere diferiteTu ai vut sa o protejezi colegi iau vrut binele adica sa se distreze si ea sa vada cu adevarat ce este viataSfatul meu este sa rami cel mai bun preten al ei sa o ajuti cu un sfat cand va fi nevoieDe exemplu eu cu prima mea iubire ma inteleg si acuma dupa 5 ani suntem ca fratei cu toate ca sta cu un prieten de al meuSi de multe ori a renuntat la un baiat ca prietenia noasta sa continue adica acela ii cerea sa nu mai vorbeasca cu mine
Numai pune sentimente. numai gasesti fete care sa iubeasca ai vazut si tu la care pui suflet nu e bine ca tot te lasa.gaseste incearca-le pe rand o tura si gata asa e cel mai bine treci la urmatoarea.nicio fata numai merita atentie s-au stricat si ele de cap
Sincer sa fiu e grea situatia dar eu as zice sa o lasi o perioada in pace ca sigur cand va vedea cum este fara tine o sa te roage sa o ierti... Lasa timpul sa-si faca datoria... Multa bafta!