Bună! Când îți trece menstruatia, fa un test de sarcina cu prima urina de dimineață (indicat ar fi cam la 3 zile după menstra, pentru a nu da raspunsul eronat).
O vizită la ginecolog nu ar strica.
Peste două saptamani (14 zile de la primul test de sarcina), repetă testul.
Multumesc frumos, dar e normal sa imi vina menstruatia?
Da, există și excepții, mai ales in primele luni. Se numește menstruatie peste sarcina.
Buna,mi-am facut astazi un test si a iesit negativ
Stopul a durat 6 zile si s-a terminat in 27
Oare l-am facut bine sau prea devreme? Simtome cum ca as fi nu am deloc
Cu 10 zile inainte de ciclu menstrual nu mai erai in perioada fertila, iar faptl ca ti-a venit menstra, chiar confirm aca nu ai ramas gravida.
Totusi, daca esti asa de speriata pe cat pretinzi acum, aici, de ce accepti sa faci sex fara protectie? Atunci chiar nu-ti pasa?
Eu am un calculator menstrual pe telefon si imi arata ca in data de 10 am fost la ovulatie, dar nu stiu…
Mereu am avut grija si nu s-a intamplat nimic si mereu a iesit inainte si acum de asta sunt speriata ca nu stiu cum sa procedez, am facut un test si a iesit negativ…l-am facut azi, dae nu stiu imi e sa nu fie prea devreme si sa nu imi fi dat raspunsul gresit
Dupa cum am mai spus, NU exista aplicatie sau calculator electronic care sa-ti calculeze ovulatia si menstruatie la fetele si femeile cu ciclu NEREGULAT< tocmai pentru ca nimnei pe pamantul asta nu stie cum functioneaza hormonii vostri.
Acea aplicatie/calculator de ovulatie este buna NUMAI pentru femeile care au ciclul de tip NERGULAT, adica care se succede fix la acelasi numar de zile, luna de luna.
Dacă ți-a venit ciclul menstrual, este imposibil sa fii gravida. Deci, stai liniștită ca nu vei fi mămica curând.
Și ciclul peste sarcina ce e?
Dacă nu ești pregătită pentru un copilaș, atunci de ce faci sex neprotejat?
Nu ii place cauciucul nici ei ca aproape tuturor femeilor hetero
Daca dupa 3 ani de relatie inca nu ati gasit o metoda ca sexul sa fie mereu neprotejat si cu finalizare in interior....aiurea. Si daca dupa 3 ani de facut sex pui intrebarea asta...tot aiurea.
Nu s-a mai intamplat sa fie cu finalizare in interior, mereu am avut grija. Dar de judecat toti suntem buni