| Andreea58291725 a întrebat:

Buna ziua, as dori un sfat…
Am o relatie de 3 ani si eu si iubitul meu am facut sex neprotejat si a avut loc si o ejaculare fara sa stiu. Abia dupa mi-am dat seama, el nu a zis nimic. Si acum sunt foarte speriata pentru ca sexul a avut loc prin data de 12 si ieri in data de 22 mi-a venit stopul. Si nu stiu daca sunt sau nu gravida. Stiu ca este si stop peste sarcina dar din cate am inteles nu e la fel ca asta normal. Asta sunt sigura ca e stop pentru ca e de culoare deschisa si curge mult. Sunt foarte speriata pentru ca acum nu ar fi momentul pentru un copilaș si nu stiu ce se intampla.

Răspuns Câştigător
| RoxanaIoana108 a răspuns:

Bună! Când îți trece menstruatia, fa un test de sarcina cu prima urina de dimineață (indicat ar fi cam la 3 zile după menstra, pentru a nu da raspunsul eronat).
O vizită la ginecolog nu ar strica.
Peste două saptamani (14 zile de la primul test de sarcina), repetă testul.

| Andreea58291725 explică (pentru RoxanaIoana108):

Multumesc frumos, dar e normal sa imi vina menstruatia?

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Andreea58291725):

Da, există și excepții, mai ales in primele luni. Se numește menstruatie peste sarcina.

| Andreea58291725 explică (pentru RoxanaIoana108):

Buna,mi-am facut astazi un test si a iesit negativ
Stopul a durat 6 zile si s-a terminat in 27
Oare l-am facut bine sau prea devreme? Simtome cum ca as fi nu am deloc

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Dacă ți-a venit ciclul menstrual, este imposibil sa fii gravida. Deci, stai liniștită ca nu vei fi mămica curând.

| Andreea58291725 explică (pentru Emilian65):

Și ciclul peste sarcina ce e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu ești pregătită pentru un copilaș, atunci de ce faci sex neprotejat?

| Lrs2015 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ii place cauciucul nici ei ca aproape tuturor femeilor hetero

| Lrs2015 a răspuns:

Daca dupa 3 ani de relatie inca nu ati gasit o metoda ca sexul sa fie mereu neprotejat si cu finalizare in interior....aiurea. Si daca dupa 3 ani de facut sex pui intrebarea asta...tot aiurea.

| Andreea58291725 explică (pentru Lrs2015):

Nu s-a mai intamplat sa fie cu finalizare in interior, mereu am avut grija. Dar de judecat toti suntem buni

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Nu te speria, după ciclu fa un test și ce o fi o fi.