| Fatadinoglindă a întrebat:

Buna ziua! As dori un sfat legat de următoarea situație.In urma cu 6 luni am început sa am o relație la distanta cu un baiat,relația în primele doua luni nu a mers bine,el era rece,îmi vorbea foarte sec prin mesaje,ne întâlneam rar deoarece el zicea ca este ocupat cu munca.Iar după toate acestea el a decis să-mi dea block dintr-o data pe toate rețelele de socializare,ca după sa aflu ca m-a inselat????O luna mai târziu el s-a reîntors la mine,și si-a cerut iertare,inițial nu voiam să-l iert,dar sufletul nu m-as lăsat si i-am mai dat o șansă. Vreau sa zic ca asta a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o,deoarece suntem împreună din nou de o luna,acesta s-a schimbat radical,ne vedem în fiecare seara, vorbim mult prim mesaje, prin vocale, ma suna în pauzele de la munca, îmi face mici gesturi, ma face sa ma simt iubita și apreciata, în concluzie ma simt minunat cu el.Problema este următoarea, ai mei nu sunt de-acord cu el, deoarece considera ca nu s-a schimbat și ca o sa ma lase din nou.Ei considera ca o sa ma lase însărcinata și o sa ma părăsească.Noi o perioada ne-am văzut pe ascuns, iar acum ca au aflat ai mei ne vedem mai rar, vine el și ma așteaptă la munca și vorbim câte 10 minute și tot asa.Pot sa zic ca situația asta nu ne a îndepărtat, ci din contra ne-a apropiat.Voi ce sfat îmi dați sau ce ați face în situația asta? Cum sa-i fac pe ai mei sa înțeleagă.

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu zic sa-ti asculti parintii. Acel individ 100% se va purta urat cu tine din nou...e doar o chestiune de timp.

| Violleta2022 a răspuns:

Este doar o perioada scurta, temporara cand el doar se preface, ca omul nu se poate schimba niciodata.

Hai sa mai vorbim peste cateva luni, ca el acum cauata alta femeie, dar se preface ca doar pe tine te iubeste....pana isi gaseste alta si te paraseste din nou.

Un curvar nu se schimba niciodata, doar se preface cat sa profite de tine ca alta cu acre a sa faca sex nu are, dupa acre iti va da din nou papucii.
Iarta-ma ca-ti spun direct, dar asta nu este dragoste, ci manipulare si sex pe gratis, pana se satura de tine si pleaca la urmatoarea.

| dullcat a răspuns:

Buna.Imi pare rau sa-ti spun, dar si eu tind sa tin partea parintilor tai.Un om nu se poate schimba asa radical intr-o luna. Daca a avut nesimtirea sa te insele si sa iti dea block, fara macar sa discutati ca oamenii ca doreste sa incheie relatia, in locul tau as fi in garda, asltfel vei sfarsi din nou cu inima rupta in bucati.Nu lasa astfel de personaje sa profite de tine.Este o diferenta colosala intre mila fata de cine trebuie si a fi tras pe sfoara. Daca recurgeti la sex folositi prezervativ.Ai grija de tine si fii cu capul pe umeri!

| Sofer a răspuns:

Daca te-a înșelat e și mai grav. Nu are rost să îl mai accepți în viața ta.
Și când un om îți dă block peste tot. pai s-a dus. mie daca îmi făcea cineva așa deja era pus pe lista neagra și niciodată să nu se mai întoarcă la mine.

| luxlux2488 a răspuns:

Daca acepti sa fi o femeie inselata, poti ramane cu el. Nu mai are alta varianta, pentru ca daca mai are alta varianta, stie ca tu esti fraiera care il accepta din nou. Nu va mai ingreunati viata, ca dupa cativa ani te vad pe aici ca pui intrebari pe aici ca te a lasat cu copii si a plecat.