Pai daca omu nu te iubeste si nu prea te place ca iubita aia e, nu mai avea pretentia sa fi tu panaceul universal pentru el. Deci te place dar nu as pentru o relatie serioasa.
E normal sa se poate culca cu oricine altcineva, normal ca zice cu usurinta, sunt n femei misto pe care sa le placa mult, sa se sexeze cu ele sau sa le iubeasca.
Poti sa fi si tu pe acolo, nu e problema.
Si de ce n-ar face ce face si cu tine? Cu esti esti tu mai speciala ca celelalte? Cu nimic de fapt.
Esti o femeie okey ca toate celelalte la o adica, dar nu ai ceva ce alealalte nu pot avea.
Normal ca nu ai viitor cu el.
Si oricum cand va gasi una pe care s-o placa mult, se va duce cu aia si te va lasa pe tine.
Deocamdata profita de situatie si simte-le bine cu el asa cum e, si aia e, oricum altceva nu ai de facut decat sa-l lasi daca nu vrei asa.
Nu ai cum gestiona asta altfel.
Vrei sa te muti cu el, nu mai ești atrasă de alți băieți și nu cauți altă relație, te doare când îți vorbește despre alte fete și încă mai ai dubii dacă îl iubești sau nu?
Oricât de sigure par răspunsurile unora de aici, in final tu trebuie să hotărăști ce situație preferi.
Vrei sa continui relația in felul asta care a ajuns să îți facă rău (deși există și unele beneficii) sau ești dispusă să pui cărțile pe masa și să îi spui adevărul (anume că îl iubești), asumandu-ti riscul că lucrurile se pot schimba, (și nu neapărat în bine), după ce faci asta. Există și șanse ca odată ce îi spui adevărul să își dorească și el o relație exclusivă cu tine. Cred că sunt mai puține ca pentru celelalte variante dar asta e doar părerea unui străin care nu știe nimic despre tine și despre el. Valabil pentru toate răspunsurile pe care le-ai primit aici.
Deci barbatul traieste visul oricarui tanar - te are pe tine cu care probabil se simte bine (nu doar sexual) dar poate si sa faca sex ocazional cu oricine vrea. El nu are de ce sa schimbe aceasta situatie fiindca ii convine de minute. Decizia ta este daca vrei sa pui sau nu punct. Dar nu mai poti sa schimbi regulile jocului acum.
Una e dorinta sexuala. alta e "iubirea" de care o vezi in povesti mai mult. poti sa ai sanse la o relatie cu el. dar nu te astepta sa fie al tau.
Sigur fraza: "el, în schimb, fiind și o vârstă destul de tânără și eu consider perfect normal că are altfel de interese față de alte fete" o spui din adevar? adica. daca il placi. nu te afecteaza ca. altele?
Asculta-ma. nu e trebuie sa accepti ca X sa reguleze. cum orgiile din vremea Imp. Roman au devenit normalitate acum. si normalitatea poate redevenii. privilegiu pentru tine. fa-l sa se schimbe daca chiar tii la el. seduce-l cu timpul si fa-l sa se schimbe si chiar sa regrete. acum. depinde de cata mandrie ai pentru tine.
Mă face să mă simt extrem de singură această situație. E bine cât ne vedem, dar când nu ne mai vedem nu mai avem nici o treabă unul cu altul zile întregi sau el mă sună că să-mi vorbească despre el viața lui. Eu nu prea am loc în viața lui, pentru mine e destul de greu să merg în continuare cu situația asta pentru că nu am pe nimeni, dar cumva îmi face bine și în aceeași măsură îmi face și rău.
beausingurlamasamea întreabă: