| GutaFlorin a întrebat:

Buna-ziua. As vrea sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea problema. Dau funda. Acum o luna m-am culcat cu prietena mea pentru prima data, ea fiind virgina. La inceput am incercat sa o excit destul de mult prin diferite metode ca sa nu simta durerea. Apoi a inceput nebunia. La inceput a durut-o ceva-ceva, dar nu cum aud prin alte comentarii, o durere groaznica, insuportabila. Ce-i drept am facut-o si usor sa nu simta durerea. Pe mine ma intereseaza urmatorul lucru: la final, am vrut sa vad cum arata lenjeria cat era de patata din pura curiozitate. Pe lenjerie era o pata nu mica dar nici mare de sange (rosu-rosu, cum e sangele normal) iar pe langa o multime de pete destul de mari fix in locurile in care am stat noi. Ce ma ingrijoreaza este ca acele pete maricele, nu erau formate din sange rosu cum era pata mentionata mai sus, ci era asa cum sa spun, un sange mai diluat, o culoare spre portocaliu asa, asa m-a facut sa cred ca nu e sange, ce ar putea fi? Deci repet dilaut -diluat, si nu era rosu un portacaliu deschis asa spre roz dar nu chiar roz laughing. Mentionez ca patul era plin de asa ceva, iar cum am spus mai sus, era doar o pata de sange rosu -rosu. Imi puteti spune de ce nu a curs doar sange rosu cum este cel obisnuit?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Secretiile vaginale poarta denumirea medicala de leucoree. Leucoreea normala este formata din secretiile produse de niste glande specializate amplasate in peretele vaginului si in compozitia sa intra mucus dar si resturi provenite din celulele descuamate din acest tract (uter,col, vagin). Fiecare femeie are o secretie vaginala normala incepand cu perioada pubertatii si terminand la menopauza care asigura igiena si curatenia vaginului. Secretiile vaginale pot fi fiziologice, adica cele care se produc zilnic si au rolul de a mentine in permanenta o anumita umezeala a vaginului si au ca principal rol cel de a-l curata constant/prermanent. In afara acestor secretii vaginale absolut normale pot sa apara in anumite cazuri cele patologice provocate de anumite infectii produse de bacterii, microbi, ciuperci virusi, etc. care ajung in vagin prin diverse moduri. O secretie vaginala normala are culoarea alba sau clara/transparenta, de consistenta albusului de ou, fiind o scurgere inofensiva absolut normala si necesara, care variaza in functie de ciclul menstrual. Sanatate!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca erau amestecate cu lichidul lubrifiant pe care il secreta din vagin cand este excitata.Ai inteles?

| GutaFlorin explică (pentru darrio2007):

Cred ca da. Chiar ma intrebam de ce doar o picatura de sange rosu? Aia de ce a reusti sa fie sange rosu rosu?

| Violleta2022 a răspuns:

Pentu ca unele pete de sange erau "diluate" cu secretia vaginala a fetei, perfcet normale dupa un contact sexual cu dezvirginare.

| GutaFlorin explică (pentru Violleta2022):

Am crezut ca nu este virgina si ca pata aia a fost nu stiu thinking Acum ca nu mai este virgina, secretia vaginala cum va arata?

| GutaFlorin explică (pentru corbulalbrosu):

Bun, omule. Deci sa inteleg ca acel sange diluat care nu prea semana a sange era acel lichid vaginal combinat cu sange? Sa inteleg ca lucrurile sunt normale? Ca asa se intampla prima data? Ca nu trebuie sa fie patul plin de sange rosu si ca trebuie sa fie plin de astfel de sange incolor portocaliu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru GutaFlorin):

Ti-am explicat in mesaj deja, cum este cu sangerarea si cu secretia. Abia dupa ce se consuma integral dezvirginare (pentru ca-i posibil, dar nu si obligatoriu, sa mai fie cateva picaturi de sange, sau sange diulat cu secretie, la urmatoarea penetrare sau penetrari) dar pe viitor, cand totul intra in nromal, secretiile trebuie sa fie incolore, sau albicioase.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru GutaFlorin):

Secretiile vaginale poarta denumirea medicala de leucoree. Leucoreea normala este formata din secretiile produse de niste glande specializate amplasate in peretele vaginului si in compozitia sa intra mucus dar si resturi provenite din celulele descuamate din acest tract (uter,col, vagin). Fiecare femeie are o secretie vaginala normala incepand cu perioada pubertatii si terminand la menopauza care asigura igiena si curatenia vaginului. Secretiile vaginale pot fi fiziologice, adica cele care se produc zilnic si au rolul de a mentine in permanenta o anumita umezeala a vaginului si au ca principal rol cel de a-l curata constant/prermanent. In afara acestor secretii vaginale absolut normale pot sa apara in anumite cazuri cele patologice provocate de anumite infectii produse de bacterii, microbi, ciuperci virusi, etc. care ajung in vagin prin diverse moduri. O secretie vaginala normala are culoarea alba sau clara/transparenta, de consistenta albusului de ou, fiind o scurgere inofensiva absolut normala si necesara, care variaza in functie de ciclul menstrual. Sanatate!

| Doub a răspuns:

I-a sângerat ficatu'.

| RoxanaGhost a răspuns:

Asa e la inceput...