Fii serioasa! Un an dif e ca si cum n-ar fi! Du-te la el cand e singur, si prezinta-te, zambesti frumos si rapitor (exrseaza la oglinda!) si spune-i ca il simpatizezi, si ai vrea sa va cunoasteti! sau, daca ai o prietena buna si de incredere, roag-o sa te ajute cu faza asta! Hai, ca nu-i asa greu! Success!
Am trecut si eu prin asta cand eram prin clasa a 7 Imi placea foarte mult de un baiat care era clasa a 6Si nu puteam sa accept ca el este mai mic ca mineSi am renuntat la ideea de a fi cu el Si ce crezi ca s-a intamplat? Am regretat foarte mult dupa acea, cand mi-am dat seama cat de proasta am fostAsa ca parerea mea este ca 1 an nu e mare lucru si ca ar trebui sa nu iti mai faci griji
Bagate in seama cu elLasa rusinea la o parteNu se poate intampla nimic rauIntreaba-l ceva de genu '' Scuza-ma te rog imi spui si mie cat e ceasul?'' sau '' Cumva s-a sunat clopotelul?''Si uite asa intri in vorba cu el
Un an e o diferenta foarte mica. O diferenta de ani a fost si problema mea in doua cazuri dar acolo e altceva. O fata avea cu 4 ani mai putin iar cealalta era cu 6 ani mai mare. Daca diferenta ar fi fost de 1 an nu as fi putut sa fiu mai bucuros. Incearca sa ii iesi in cale de mai multe ori si sa observi comportamentul lui. Aceasta problema cu diferenta de varsta practic e o manipulare si de multe ori autosugestie. Te gandesti ca nu ar merge pe termen indelungat dar chestia e ca trebuie sa ne gandim la prezent. Daca iti place de cineva si acel cineva te place e bine. Incearca sa vorbesti cu o fata din clasa lui. Fetele se ajuta la chestii din astea. Vezi si tu care fata de la el din clasa e mai de treaba si vorbeste cu ea sa te ajute. Poate sa obtina id-ul lui, poate asa afle detalii mai multe. Eu nu am avut curajul sa trec peste acest prag autoimpus si regret. Incearca si vei vedea ca va fi bine. Un an nu e diferenta mare.