E greu ca unul sa fie plecat iar celalalt sa stea acasa poate ca se comporta asa pentru ca vrea sa stea cu tine mai mult si sa nu stati separati; punand raul inainte poate sa fi calcat stramb si acum sa ii para rau; tu il cunosti mai bine ( nu incerc sa te fac sa te indoiesti de el); dar pana la urma stii cum se zice omul beat zice adevarul; si eu cred ca te iubeste sincer doar ca vrea sa stea cu tine mai mult incearca sa ai o discutie serioasa cu el si spune-i tot ce nu iti convine si ajungeti la un acord succes :*
E greu. Cred ca el, are nevoia sa te simta aproape, simtindu-te foarte departe de el, tristetea adunandu-se pana la un punct la care el nu se mai poate stapani si se enerveaza, simtind nevoia sa se descarce, iar dupa ce se descarca, parandu-i rau de fiecare lucru intamplat si facandu-i-se dor de tine. Stii doar ca la nervi, anumite persoane nu mai tin cont de nimic. Oricum de aici incep problemele. Parerea mea e ca trebuie sa va stabiliti impreuna in tara sau in afara cat mai repede posibil, chiar daca asta ar cere un mare efort. Pentru rezistenta casniciei voastre acest efort e salvarea. Daca acum doar se enerveaza putin si dupa aia ii trece, in viitor nu va mai rezista deloc. Nu vreau sa te ingrijorez cu crudul adevar, insa el e prea slab pentru aceasta ''batalie'', desi te iubeste.
00Andreea008 întreabă: