anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, as vrea si eu o lamurire.
Deci ieri seara am avut contact cu prietenul meu, protejat, totul a fost ok pana cand am observat ca s-a rupt prezervativul, cred ca nu pentru mult timp era rupt dar totusi. in momentul ala am terminat, el a zis ca nu a "terminat" in mine. Infine, cam dupa jum de ora am luat o pastila contraceptiva, si intrebarea mea aceea este ca pot sa raman gravida? Cam cate % riscurii sunt?

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Din moment ce ai luat pastila de a 2 a zi mai ales imediat dupa contact nu ramai insarcinata, 0 sanse, ai procedat corect deoarece lichidul pre ejaculator poate fi prezent chit ca nu a ejaculat prietenul tau.

| Violleta2022 a răspuns:

Risc exista intotdeauna fiindca poti fi imuna la pastila de a doua zi, dar sa speram ca nu erai in perioada fertila, ori ca pastila aia va functiona pentru tine.
In orice caz, ce doresc sa-ti spun este ca aici barbatul este vinovat deoarece a cumparat prezervative foarte mari pentru penisul lui mic, ca atare prezervativul s-a rasucit in timpul sexului, pana s-a intins la maxim si a pocnit.
Cum o alta "bomba hormonala", cum este supranumita aceasta pastila de a doua zi, nu o mai poti lua a doua oara in viata ta, din cauza efectelor negative extrem de serioase si devastatoare pe care corpul le va avea( declansari de chisturi, fibroame si chiar tumori), va trebuii sa folositi prezervativ masculin sau feminin si numai de masura corecta, ca sa nu semai rupa.
Nu are importanta marca prezervativului, ca toate sunt la fel de bune, dar este vital sa se cumpere masura corecta pentru grosimea penisului barbatului, fiindca trebuie sa intre foarte greu pe penisul erect si sa stea perfect lipita de piele, precum pielita de la salam, pe salam, fara cute, fara pliuri, fiindcaatunci este larg, se va rasucii pe penis pana se intind ela maxim si se va sparge, la sex.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu poate nimeni sa iti ofere un procent exact. Eficacitatea pastilei de a doua zi in cazul tau, din moment ce ai luat-o imediat, in primele 12 ore, este de 95%.

| User123666 a răspuns:

0% sanse daca ai luat patila de a doua zi