Ai fi mai fericita și liniștită sa respecți planul Creatorului și sa nu faci pe viitor deloc sex fără căsătorie. Dumnezeu nu vrea sa trăiești în acest stres.
Lichidul pre ejaculator nu contine sperma doar daca a avut loc o ejaculare anterioara, dar daca a urinat dupa ejacularea anterioara nu ai de ce sa iti faci griji.
Chiar si daca a ejaculat anterior fara a urina, riscul nu este foarte mare. Un consult ginecologic iti va fi de folos si nu cred ca te ar mai pune pe ganduri sau exista inca 2 posibilitati: pastila de a 2-a zi/ de a 5-a zi(avand in vedere perioada fertila activa, dar nu prea ii vad rostul) sau un test de sarcina dupa minim 21 de zile de la acel act sexual.
A existat o ejaculare anterioară, făcusem sex cu o zi înainte. Și eu cred la fel ca nu prea exista șanse însă sunt paranoică și voiam sa vad și alte păreri referitoare la am spus
Ejaculare anterioara ma refer cu cateva ore inainte sa fie vorba si de o urinare, nu cu o zi inainte, deoarece nu prea cred ca a stat iubitul tau fara sa urineze 24h+ dupa ejacularea zisa.
Aa, da a urinat dar am citit ca lichidul preejaculator poate conține spermatozoizi chiar dacă s-a produs cu 3 zile in urmă deoarece spermatozoizii trăiesc și 3 zile