Omul nu te mai iubeste si gata, nu mai simte nici o atrctie pentru tine, nu-si mai doreste sex cu tine, fuge de tine, odata ce-ti cere pauza, care in relatiile adearat de dragoste, pauzele nue xista.
Iti spun sincer, da-i drumul, lasa-l sa plece ca moare langa tine, fiindca nu te mai iubeste si nu mai este fericit cu tine.
Un copil nu va tine un barbat legat, niciodata.
Ce vrei tu nu este ceea ce vrea si el si tu aasta nu vrei sa pricepi.
A fost pauză în 2022. După am fost cerută în căsătorie.
2 ani mai atrziu si-a dat seama ca nu te mai iubeste deloc si nu stie cum sa scape de tine, fiindca absolut tot ce face indica acest lucru.
Pacat ca nu intelegi acest lucru si asta iti poate aduce numai nefericire, iar in final veti ajunge si la divort.
Off, sună nasol, chiar nu cred ca te mai iubește nici măcar puțin din ce relatezi tu. Mai bine va despărțiți, daca ii faci un copil nu înseamnă ca se va schimba, dar vei vedea pe parcurs, daca nici dupa ce naști nu se comporta ca un tata si ca un soț adevărat, mai bine lasa-l ca va faceți amândoi rău, si tu si el. E clar ca nu te mai iubește si nici măcar nu te mai respectă, dacă a facut ce a făcut prin cluburi si cu altele, iubirea ca iubirea dar daca nici respect nu mai are pentru tine si te tratează ca pe o străină nu mai are rost sa tragi de el. Un bărbat care te iubește, te dorește, nu se comporta așa.
Salut!
Chiar imi pare rau prin ce treci.
Nu il mai atragi pentru ca al tau corp s-a schimbat.Nu mai arati ca la inceput.Pasiunea a murit.
Am impresia si ca sunteti tineri, ca el inca vrea sa mai "colinde", prin baruri, pe la alte femei.
Draga mea, nu are sens sa plangi dupa un barbat.Concentreaza-te pe tine si pe copilul ce il vei naste.Tu esti mai importanta decat o relatie.In primul rand pentru sanatatea ta fizica si emotionala si apoi pentru viata care urmeaza sa vina pe lume. Daca tu nu esti bine, nici bebe nu va fi bine.
Nu te sacrifica sa aiba copilul 2 parinti.Ce educatie ii dai? Ca este ok sa fi nefericit.
Du-te pe drumul tau.Mergi inainte demna.