| Katy98 a întrebat:

astazi am facut sex cu prietena mea de 22 de ani(eu am 24) si imi spuneti si mie ce riscuri daca i-a fost un strop de sperma pe pruna? raspuns repede plsss

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intre 5 si 90%, in functie de perioada ciclului menstrual in care se gaseste.

| RXN a răspuns:

Ba nene, nu stiu, dar nickname-ul tau, modul tau de scriere si respectiv cel de exprimare, ca sa nu mai vorbim de vastele tale cunostinte in ceea ce priveste anatomia si sexologia, ma face sa ma indoiesc ca varsta ta e de 24 de ani.laughing
Ma rog.Se subintelege ca ai facut sex neprotejat, deci da, poate ramane.In al doilea rand, de pe...pruna[rolling on the floor)))] se poate scurge pana la vagin, deci, din nou, sunt sanse sa poate ramane insarcinata. Ce-i drept, sansele sunt mici, dar nu inexistente.
Hai, noroc si daca pruna nu te satisface, incearca si cu o piersica sau, stiu eu, o nectarina?smug

| Cătălina a răspuns:

Cum adica pe "pruna"?

| Alissya97 a răspuns:

Pruna?rolling on the floor

| Alexandru_8107 a răspuns:

Pai, a-ti facut sex mancand prune, sau ce Dumnezeu a-ti facut? Cam greu de inteles intrebarea!

| DenisaBiluta a răspuns:

Sa mearga la doctor si pe viitor ai si tu grija cum o faciwinking

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Pai u cred ca ai facut o gaura in pruna si ai bagat sculan pruna.

| C3dRyK a răspuns:

Pruna?laughinglaughinglaughingce dracu raspunsuri vrei sa primesti tu la intrebarea asta?happylaughingrolling on the floor

| xbox360_2907 a răspuns:

Deci sa inteleg ca ati facut sex cand ati mancat prune si uh ai ejaculat pe pruna de o avea in mana sau in gura sau?

| CatalinSuperStar a răspuns:

Mereti dracul de prosti handicapatioh go on! si! da cum ati vrut sa scrie baiatu ca nu este voie cu cuvinte obsece pe TPU happy!

| Sofocle a răspuns:

Spalati bine borcanul! ))))