anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astăzi la ora de sport am avut o discuţie cu colegele legată de sex. Suntem foarte puţine fete în clasă - 8, iar eu sunt singura care încă mai e virgină. În mare am aflat că majoritatea şi-au pierdut virginitatea pe la 16-17 ani [ acum având 18-19 ]. Mie mi se pare nefiresc să te arunci în pat cu orice băiat îţi iese în cale, iar eu mi-am zis că nu aş vrea să-mi pierd virginitatea decât cu băiatul cu care sunt convinsă că voi rămâne toată viaţa. Când le-am zis asta şi lor, au început să râdă de mine şi să-mi spună că aşa se făcea acum 100 de ani. Dar eu le-am spus că nu sunt cu**ă să mă culc cu fiecare iubit pe care l-am avut aşa cum au făcut ele.

Voi ce ziceţi? Poate greşesc eu...?

38 răspunsuri:
| motherfuckerstyle a răspuns:

Like

Răspuns utilizator avertizat
| Demonull a răspuns:

Concluzie.ce le mai place „shaorma„ la colegele talerolling on the flooresti foarte normala, dar fetele cand gresesc au tendinta sa o impinga si pe cealalta in oala cu smoalalaughing Prietenii ce ne-am face fara ei.idioti..dar totusi prieteni.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Buna!
Oarecum, au dreptate cu chestia cu 100 de ani.
Timpurile se schimba, precum se chimba si generatiile. Acum, nu mai e la "moda" sa fi virgin(a) (asta e cazul ambelor sexe).
E corpul tau, faci ce vrei cu el. Daca tu ai ales sa-ti pastrezi virginitatea e problema ta si personal ai o gandire destul de foarte buna.
Mie nu imi prea place cum evolueaza gandirea tinerilor (preadolescenti si adolescenti). Eu sunt tot un adolescent (16 ani), mi se pare destul de normal sa iti pierzi virginitatea undeva in intervalul (16-18, nu e nimic rau nici putin mai tarziu, dar nu sa stai virgina pana la 30 de ani). Pe mine ma sperie copii astia de 12 ani, care sunt complexati ca sunt virgini (wtf!?).

Per total, ai o gandire si un mod de a vedea lucrurile destul de rar, pentru timpurile astea (asta e bine).
Felicitari!
P.S. E corpul tau, faci ce vrei cu el!

| Alex8595 a răspuns:

Foarte buna gandirea ta, si te respect nu multe sunt ca tine jos palaria, si eu caut o asa fata ca tine dar insa nu sunt multesad peace :* ♥

| zuzu a răspuns:

Tine-o tot asa! happy

| alex71yonutz a răspuns:

Buna,nu mai lua in serios ce zic asazisele tale "prietene", in ziua de azi putine fete gasesti fara fite si cuminti. Orcum nu le asculta.

| Decrepit a răspuns:

Nu exista "baiatul cu care vei ramane toate viata".Nu exista curve.Nu exista fete inocente.Nu exista scop in sex, e pur hazard.Nu exista inocenta conferita de pastrarea virginitatii.Nu exista firesc sau nefiresc.

Lumea reala iti spune salut!