| Cozma_Maria__km7v a întrebat:

Buna ziua! Azi-noapte am făcut dragoste cu prietenul meu a ejaculat in mine de doua ori, acum am luat escapelle și am vomitat. Ce parere aveti? Pot rămâne însărcinată? Fără jigniri.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă ai vomitat pastila înainte să își facă efectul...

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca esti alergica la pastila de a doua zi, daca ai vomitat-o.
In ce prveste sarcina, da, este posibil sa se formeze, daca esti in perioada fertila.
Pe viitor sa stii ca s-au inventat PREZERVATIVELE si cum esti alergica la "pastila de a doua zi" nu ai alta varianta de sexuit decat cu prezervativ sau abstinenta totala.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Esti o tata prosta
du-te dracu

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa ramai gravida.

| Sofer a răspuns:

Trebuie sa iei alta pastila.

| VoidEternal a răspuns:

Trebuie sa mai iei una dacă ai vomitat. Citește prospectul.

| Madaxo97 a răspuns:

Daca ai vomitat în decurs de 1 ora de când ai luat pastila, trebuia să iei alta. Ca fapt divers, de ce îl lași să ejaculeze ca boul în tine (ca să nu zic altfel, fără supărare), daca nu vrei o sarcină? Poți lua anticoncepționale zilnice și scapi de grijă, pastila de-a doua zi nu e bine să o iei des, maxim de 2 ori pe an, are cantități mari de hormoni și îți dai organismul și ciclul menstrual peste cap. Nu mai lua acea pastilă, dacă ai o viață sexuală activă, mergi la ginecolog să îți dea anticoncepționale sau să îți pună sterilet, e mai sigur și mai sănătos și poate să își dea drumul în tine de câte ori vrei.

| gicuane555 a răspuns:

Nu ma e de la shaorma, cu ce a ejaculat cu apa sfintita de nu ramai insarcinata

| Mihaiskibidi34 a răspuns:

Dacă ai vomitat pastila rămâi însărcinată