| MaDroghezCuFericire a întrebat:

Bună ziua, bine pentr-u voi că pentr-u mine nu e.Sa va zic povestea mea...bine mie imi place de un baiat in fine știu că nu v-a fii nimic intre noi dor că imi place de el doar așa, nu il iubesc. Când colegul meu i-a spus că mie imi place de el, și-a facut cruce.Asta a dar un semn că nu mă place și că niciodată nu v-a fii nimic intre noi,dar vineri a fost un fel de petrecere și eram eu,prietena mea,el și prietenul lui, prietena mea a plecat pana la baie si el îl căuta pe prietenul lui, dar eu cum stăteam și o așteptam pe prietena mea el a venit din spatele meu și a trecut pe lângă mine s-a oprit in fața mea a stat apoi a plecat eu m-am dus mai in multime ca să-l evit si el a venit și tot in fața mea se băga.In fața mea se dă la toate fetele face faze și când suntem doar noi e alt fel se uita doar la mine si nu inceteaza să se uite,e gelos cand stau cu băieții dar el când stă cu fetele,su mai are și prietenă acum nu stiu dacă s-au despărțit. Apoi s-a jucaut nu știu ce capionat de football pe clase,a jucat si el și numai in fața mea venea si se dădea mare cu mingea ca să mă impresioneze, nu a reușit dar nah, știu felul ăsta de baieti „cu două fețe" ce credeti despre el? Mă place sau? FUNDĂĂĂĂ

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate te place dar nu atat de mult incat sa ai aiba vreo relatie cu tine si nici nu vrea sa recunoasca in fata prietenilor lui

| MaDroghezCuFericire explică:

Mă scuzați de greșeli big grin

| DiaVp a răspuns:

Isi bate joc de tine.Baietii fac misto de fetele care-i plac pe ei.Nici eu nu stiu de ce fac lucruri atat de porcoase. Uite ce-ti recomand.

UITA-L, CE D_ _ _ U! DOAR NU L-AI IUBIT CA SA TE DOARA.SUNT UN MILIARD(CEL PUTIN) DE BAIETI.GASESTE ALTUL.

Baietii trateaza fetele ca pe niste marionete.Vezi-ti de viata.

| BaaEuSunt a răspuns:

Eu ti-as recomanda daca tot face figuri de astea ar trebui sa iei masuri adica daca vorbeste cu el fal sa-ti spuna ce gandeste poate e dificil dar lupta ca sa stii adevarul