Daca o visezi si noaptea, insa ca o ai in cap24 de ore din 24. Nu inseamna ca e neaparat jumatatea ta, sau ca e o alegere nepotrivita, inseamna ca creierul tau, controlat de sentimente, se gandeste doar la ea si o studiaza, isi imagineaza diverse scenarii. Banuiesc ca asta e oarecum un fel de ''repetitie'' pentru ce ai putea face intr-o eventuala situatie asemanatoare in realitate.
Ce inseamna? Ca o ai in cap, ca o mica obsesie Deci tu te numesti 'indragostit'. Nah, acum stii cum e si tu!
Inseamna ca o iubesti foarte mult si tot la ea te gandesti daca e chiar asa cum spui. Cheamo intr-o zi si spune-i ce vrei de la ea.
Inseamna ca o sa aveti o poveste de iubire foarte draguta daca esti cu ea, sa va tina!:*
Nu, visele sunt facute de imaginatia ta, nu are nici o legatura cu viata reala.visele sunt opusul realitatii
Hello. Si mie mi se intampla foarte des. Acest lucru este datorat faptului ca tu te gandesti mereu la ea iar noaptea, subconstientul tau reda ceea ce tu iti doresti pe rimpul zilei. Sper ca te-am ajutat.
Inseamna ca te gandesti prea mult la aceasta persoana
Si mai este un fact demonstrat de psihologi ca atunci cand visam o persoana, ea se gandeste la noi sau ii este dor^_^
Sigur aceasta metoda nu e valabila daca ai visat o actrita/actor preferat/a
Totusi daca nu ai o varsta potrivita unor relatii, macar vreo 15, cred ca nu e cazul sa-i spui de simpatiile tale. Cel putin asa cred eu, tu asculta-ti inima
Succese:*
Andrei5001737 întreabă: