| dude722 a întrebat:

Ce inseamna daca visezi persoana iubita? Am visat-o de doua ori si o data am visat ca i-am zis daca ne imbratisam si ea a zis da si ne-am imbratisat.Am visat fata pe care o iubesc.Ce inseamna? Scuza-ti catergoria dar e cea mai accesata. Multumesc!

9 răspunsuri:
| Mussette a răspuns:

O iubesti si ii duci dorul.
Chiar vrei o imbratisare cu ea.
Intalneste-o. big grin

| PeFuga a răspuns:

Inseamna ca te gandesti mult de tot la ea si cam atat happy

| RedDeath a răspuns:

Daca o visezi si noaptea, insa ca o ai in cap24 de ore din 24. Nu inseamna ca e neaparat jumatatea ta, sau ca e o alegere nepotrivita, inseamna ca creierul tau, controlat de sentimente, se gandeste doar la ea si o studiaza, isi imagineaza diverse scenarii. Banuiesc ca asta e oarecum un fel de ''repetitie'' pentru ce ai putea face intr-o eventuala situatie asemanatoare in realitate.
Ce inseamna? Ca o ai in cap, ca o mica obsesie big grin Deci tu te numesti 'indragostit'. Nah, acum stii cum e si tu!

| Futhakari a răspuns:

Inseamna ca o iubesti foarte mult si tot la ea te gandesti daca e chiar asa cum spui. Cheamo intr-o zi si spune-i ce vrei de la ea.

| lorena15 a răspuns:

Inseamna ca o sa aveti o poveste de iubire foarte dragutasmug daca esti cu ea, sa va tina!:*

| Waffen18 a răspuns:

Inseamna ca tot te gandesti la ea si o placi cu adevarat

| Chawki a răspuns:

Nu, visele sunt facute de imaginatia ta, nu are nici o legatura cu viata reala.visele sunt opusul realitatii

| Aliendina27 a răspuns:

Hello. Si mie mi se intampla foarte des. Acest lucru este datorat faptului ca tu te gandesti mereu la ea iar noaptea, subconstientul tau reda ceea ce tu iti doresti pe rimpul zilei. Sper ca te-am ajutat.

| Harley007 a răspuns:

Inseamna ca te gandesti prea mult la aceasta persoanahappy
Si mai este un fact demonstrat de psihologi ca atunci cand visam o persoana, ea se gandeste la noi sau ii este dor^_^
Sigur aceasta metoda nu e valabila daca ai visat o actrita/actor preferat/abig grin
Totusi daca nu ai o varsta potrivita unor relatii, macar vreo 15, cred ca nu e cazul sa-i spui de simpatiile tale. Cel putin asa cred eu, tu asculta-ti inimahappy
Succese:*

Întrebări similare