Poate vrea sa te testeze sa vada ce nutresti pentru ea.Sau daca vrea sa termine cu adevarat, asta e, dragoste cu forta sau cu sila, nu se face! Sa fii iubit pe viitor de cine te merita!
Dureros. Sincer nu sunt prea multe de facut. Timpul le rezolva pe toate. Cel mai bine e sa iti ocupi timpul cu ceva. Hobby-uri, iesiri cu prietenii...chesti de genul asta. Cu timpul o sa o uiti. Incearca sa nu vorbesti cu ea un timp [daca inca tineti legatura] si evita orice e legat de ea. Sti cum e... unele lucruri ne provoaca amintiri pe care am vrea sa le uitam. Altceva sincer nu stiu ce as putea sa spun. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu.
Sfatul meu e sa incerci sa o uiti. chiar daca va impacati nu o sa mai fie la fel, te poate lasa oricand pentru fostul. gaseste-ti o fata care sa merite
Dă-i pace.Nu te-a iubit prea mult dacă a plecat de lângă tine asta e clar.
Privește partea bună, ai scăpat de o prefăcută, e alegerea ei.
Treci peste.
Gaseste pe altcineva pur si simplu, las-o pe ea in durerea ei cu relatia la distanta, ca in 10 ani o sa se intalneasca de 20 de ori cu el.
Frate daca o cuceresti iar crezi ca nu va mai face asta!? Incearca sa gasesti alta asa poate vei mai uita!
Inseamna ca nu tea iubit si nu ar trebui sa suferi dupa ia... uita de ia si cauta alta fata care te iubeste cu adevarat.
Let it go. e pamantul plin de fete si u te impiedici?!?!
si daca se intoarce o sa vezi ca o sa se mai repete.
beausingurlamasamea întreabă: