| NiculaeAndreiClaudiu a întrebat:

Bună ziua, cine îmi spune și mie vă rog frumos din suflet, toate diferențele fiziologice dintre sexul masculin și cel feminin adică dintre bărbat și femeie? Să îmi spuneți, vă rog frumos din suflet, dacă am ales corect categoria!

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Niculae pupa ne in.c...e

| Violleta2022 a răspuns:

Tu ce esti, fata sau baiat?

Fetele (sexul FEMININ) au vulva si vagin si sani bineinteles, pentru alaptatul bebelusilor.
Baietii /barbatii (sex MASCULIN) au penis si testicule.

Ai uitat sexul NEUTRU, al celor care au atat penis de baiat(sexul masculin) cat si vagin la fata (sex feminin), dar aceia care le au pe amandoua se numesc intersex sau hermafroditi (si sunt de sex: neutru).

| mihai69 a răspuns:

Nu te lua după toți savanții internetului - NU există sex "neutru"... Hermafrodiți, da. Dar sunt cazuri extrem de rare.

| dullcat a răspuns:

Nu ai invatat asta la biologie in a VII-a sau a VIII-a?

| anonim_4396 a răspuns (pentru dullcat):

Nici tu nu le știi. Dacă le știai, îl ajuta-i.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce răspunsuri de grădiniță de tipul "băieții au cuc, iar fetele păsărică" dau unii pe TPU...

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce raspunsuri vrei? Persoana asta pune intrebari complet irelevante.Nu degeaba s-a trezit cu contul suspendat.Si chiar e plictisitor sa tot trimit linkuri de pe google, in speranta ca oamenii vor citi si vor retine ceva.Pentru ca da, este nevoie sa citesti mai mult pentru a retine, nu doar rezumatul dat pe TPU.Majoritatea nici nu le acceseaza si tot repeta intrebarile.

| Giulia911 a răspuns:

Iar tu?!

| NiculaeAndreiClaudiu explică:

Vă rog frumos, să îmi răspundeți serios la întrebare!