anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua
Ciudate vremuri trăim
Nimeni nu își mai dorește o relație serioasă, nimeni nu vrea obligații, familie, copii
Sunt bărbat
Bine, pe o parte este de înțeles...
Ca na, toți bărbații le abordează cu același subiect, numit sex și mi se pare urât și de prost gust
De ce să întrebi o femeie lucruri legate de sex din prima, in loc să o cunoști pe ea ca om, ca femeie
Până la urmă nu exista o relație de iubire încât sa abordezi acest subiect incontinuu
E logic ca intr-o relație de iubire se va ajunge si in acel punct, doar ca ea are nevoie de un bărbat, nu de un afemeiat
Probabil ca și din acesta cauza, femeile nu își mai doresc relatii și fug de bărbați pentru ca au văzut ce vor și vad asta mereu
Și în ziua de astăzi, este mai ușor sa arunci la cos decât sa repari...
De asta nu rezista relațiile, pentru că nu se mai stresează nimeni sa vadă ce s-a întâmplat și sa încerce sa corecteze anumite lucruri
Până la urmă, rolul femeii nu este la cratiță, până la urmă totul se face împreună
Mai sunt femei care să își dorească relații serioase și care să aibă încredere și să spere la o iubire frumoasă?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu ai serviciu bani casa si masină, nu te vor accepta femeiile, daca ai ele asta caută bani multi.

| Violleta2022 a răspuns:

Majoritatea adultilor isi doresc o relatie serioasa, doar ca sunt prea multi cocalari cu basini in cap care nu au servici, taie frunza la caini pe la colt de strada si nu au cu ce sa inceapa o familie, ca nu au cu ce sa se intretina pe ei, de aia o casa si niste copilasi.
Pentru o femeie este mai usor, ca-n final gaseste ea unul cu care sa se marite ori sa faca un copil si se linisteste, dar cocalarul continua sa iasa cu polenizatul pe la alte femei si cand constata ca-l lasa jucarica sau are o varsta si nu se mai uita femeile la el, abia atunci ajunge sa regrete ca este singur si fara capatai.
Lipsa educatiei din ziua de azi si a arogantei pe care orice prost o afiseaza refuzand orice loc de munca, desi nu are nici o calificare sau profesie, dar el cere bani multi doar ca sa mearga sa munceasca undeva, va duce de rapa tarisoara asta, fiindca contnua sa se nasca copii care nu-si vad pairntii muncind, stand in schimb pe spinarea batranilor, pana vor murii si aia.
Ma rog, cred ca ne merita soarta cu asemenea copii.

| mihai69 a răspuns:

Da.

| doctorandus a răspuns:

Toate generalizarile sunt gresite.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Desigur ca sunt. Trebuie sa stii sa le triezi de cele care se vand pentru anumite beneficii materiale.
Femeile serioase s-au fript si le este greu sa mai aiba incredere.
Cred ca tot acolo esti si tu, dupa tonul intrebarii.
Ti-e teama sa mai ai incredere.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sa isi doreasca relatii serioase Da
Sa spere la o iubire frumoasa Da
Sa aibe incredere... Nu prea mai sunt.
" pana la urma rolul femeii nu este la cratita" Mult respect si felicitari pentru aceasta afirmatie, chiar ieri mi-a spus un domn, cu 10 ani mai mare decat maine ca " toate femeile ar trebui sa fie conduse de barbati". Pe langa diferenta de 10 ani intre noi era si faptul ca eu detin o firma, si conduc aproximativ 300 de barbati iar el este doar un frustrat, refuzat de femei care nu a fost in stare sa faca ceva cu viata lui.