Este posibil ca pertenerul sa fi fost beat, incepator sau ghiolban. Trebuia sa o incalzeasca inainte.
Fara preludiu bun facut fetei, nici o partida sexuala nu va fi placuta sau nedureroasa.
Stiu ca fara preludiu partida de sexuala nu este placuta! Curiozitatea mea era daca are sanse sa mai fie virgina avand in vedere ca "partida" nu prea a fost!
Iarta-ma, dar curiozitatea asta a ta este de prost gust si nelalocul ei, fiindca nu ai de ce sa-ti tragi de limba prietena cum face ea sex si toate detaliile.
Chiar nu te intereseaza pe tine daca a fost sau nu dezvirginata samd.
Da-i pace si vezi-ti de viata ta intima si problemele tale, ca nu-i nromal sa-ti bagi nasul in vietile atora, mai ales in cea intima.
Nu am tras o de limba m-a rugat sa o ajut, am incercat sa facem o programare la ginecolog sa faca un test sa vada daca mai este virgina din pacate nu ne au putut ajuta, nu m-as fi bagat ca musca in lapte daca ea nu mi-ar fi cerut ajutorul
De ce, ea este handicapata si nu poate sa-si faca singura programre la ginecolog?
Si cine ti-a dat tie dreptul sa pui problema ei aici?
Nu crezi ca ar trebui sa nu te bagi deloc in problema ei intima cu iubitul ei, nebagandu-te chiar ca musca in lapte, intr-o relatie interzisa tie.