anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu vreo 4-5 zile in urma jucam adevar si provocare cu grupul meu de prieteni. Iar "el" m-a intrebat daca il plac si m-a rugat sa fiu sincera. Si am zis nu, pentru ca pe langa faptul ca imi era rusine mai era tot restul grupului langa noi. Apoi mi-a zis ca nici el nu ma place si nu stiu daca e din cauza ca si eu am zis acelasi lucru. Acum ma simt prost ca l-am mintit. Sa-i spun ce simt pentru el cu adevarat sau nu?

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles daca sentimentele resimtite pentru el sunt adevarate.Succes

| 0Alexander0 a răspuns:

Da, daca tu chiar simti ceva pentru el, spune-i. Dar sa nu-i spui de fata cu grupul, vorbiti cand sunteti singuri. Ah, si nu inteleg, mai intai ti-a zis ca te place, apoi nu te mai place? Dar apropo, cati ani are? Cred ca o fi el mai timid big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si el tampit te intreaba cu 20 de oameni pe langa voi, nu prea il duce bibilica. nu spumei direct ce simti, ia-l frumos cu " ai vorbit sincer" data trecuta si vezi de acolo cum continui

| mariacazcu a răspuns:

Asculta-ti inima daca simti nevoia sa ii spui atunci spune-i-o BAFTA

| Doub a răspuns:

Da, spune-i.

| anonima0101 a răspuns:

Spune-i ce simti, "el" credea ca tu sigur il placi de aceea a avut curajul de a intreba asta de fata cu " restul grupului". Si poate simte si el acelasi lucru, doar ca a negat asta deoarece l-ai ranit in orgoliu. Cel mai bine esti sincera cu el si ii spui tot ce simti. Baftaaa! big hug

| danasivali a răspuns:

Sigur ca da. Daca el ti-a pus aceasta intrebare inseamna ca stie ceva sau banuieste ca il paci. Daca si tu il iubesti asa cum spui ar trebui sa te duci la el si sa vorbesti cu el. Sa-i spui ca iti pare rau daca l-ai suparat si ca nu acesta era raspunsul pe care vroiai sa il spui. Dar ca nu ai avut incotro deoarece ar fi inceput toti sa rada despre tine. Sper ca te-am ajutat si astept vesti ca sa vad cum ti-a mers cu el

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Spune-i adevarul si sigur isi va schimba si el parerea

| KamaSutra a răspuns:

Spune-i ce simți cu adevărat și nu-l mai minți.

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Spune-i!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce varsta aveti? 12-13 ani?