anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi dau seama daca fata pe care o iubesc sta cu mine doar din mila ca nu poate sa-mi spuna ca s-a terminat? Intreb asta deoarece ieri seara am avut o cearta urata pe motiv ca cica i-am spus la un prieten un secret de-al ei. Am inceput amandoi sa plangem iar plangand spune ca nu mai poate fi impreuna cu mine si ca ma iubeste. Eu unul am incercat de mai bine de doua ore sa aflu motivul ei dar zice ca nu are niciun motiv si ca nu-i de la faza aia cu secretul spus unui prieten... Cand m-a condus catre poarta eram amandoi in lacrimi iar eu pur si simplu am lesinat, dupa aia ea mi-a spus ca vrea iar sa formam un cuplu. Am discutat cu ea ca daca sta cu mine din mila mai bine so lase balta dar ea mi-a zis ca vrea sa fim un cuplu din nou. Nu mai stiu ce sa mai cred. Ce ar fi bine sa fac? Ea ma iubeste si eu o iubesc.

Răspuns Câştigător
| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Prima oara cand ti-a spus ca vrea sa sa se desparta de tine, si spuneai ca te iubea, insemna ca nu ii era usor sa se desparta de tine, dar isi zicea ca era mai bine. Sa te impaci cu ea.

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Sau ea isi bate joc de tine si tu o iubesti ca prostul.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate nu te umili in fata muierii! DAI FLIT MERGI INAINTE, esti la varsta strabaterii cat mai multor cearsafuri, nu pierde timpul aiurea.

| Kaℓi a răspuns:

Zic sa lupti pentru relatia asta, am impresia ca va potriviti foarte bine.