Fii serios: Tinder e pentru altceva.
A scris ca doreste relatie.
Muncesti 7 zile, sau ai pauza 2 zile? Nu are cum sa lucri asa tot timpul.
E bun ca dormi dimineata pana tirziu apoi mergi la munca, se face seara, s-a dus ziua, restul dormi, e bun si asa rau, macar nu te uzezi prea tare.
Sa stii ca asa am observat. oamenii care se uzeaza prea tare imbatranesc mai repede si mor si mai repede, decat cei care o lalaie si dorm mai mult.
Unde lucri si citi ani ai? Esti de un an singura, inseamna ca ai avut derbedeu asa ca nu dispera, apare el si unu pentru tine.
Alta observatie, atunci cand cauti cu disperare, sau insisti sa apara ceva, sa se intimple ceva, deal dreacu nimic nu se intampla, parca este un facut
Nu poti tu forta sa vina ceva, asa ca stai linistita, mai ales daca esti tinara, chestia mai naspa, e daca esti si nelinistita trebuie cumva sa te linistesteasca careva.
Vorba cuiva, baga pe ceva webisteuri de astea de intilniri, vezi ce mai ei si pe acolo, mai discuti, mai observi ce se intampla in lume, ce oameni sunt.
Ce este foarte bine, este ca muncesti, te intretii singura, asa ca nu dispera ca nu ai de ce.
Pentru asta exista site-urile de matrimoniale. Doar sa ai grija la parteneri. Pentru ca tot acolo, ai sanse mai mari sa dai de obsedati sexual sau ratati. Si eu ma aflu in aceeasi situatie. Munca plus facultate si de intretinut singur o locuinta, iti cam ia tot timpul... Nici faptul ca sunt mai introvertit de fel nu ma ajuta ce-i drept :/.
Iesi si tu cand ai liber. Sau vezi ce oportunitati sunt pe la locul de munca?
Ziua bună! Poți încerca și câte o drumeție de week-end la munte cu oamenii. Poate să fie și prin agenție, măcar o dată pe lună. Cunoscutul cuiva pe internet prin matrimoniale mi se pare o soluție cam extremă și mai disperată, eventual la vârste mai mari. Dar excursiile ocazionale de week-end pot și ele ajuta ca să cunoști pe cineva în timp ce împărtășiți și explorarea cea frumoasă a naturii!