Influența emoțională poate avea un efect negativ asupra organismului tau inclusiv si penisului, te-ai stresat tare în privinta acestui factor... în linii generale acesta poate fi transmis ereditar. Nu iti fă griji, problema nu cred să fie medicală dar e emotională. Nu trage atenție și calmeazăte... totul va fi bine, succes
Multumesc din suflet pentru raspuns si va dau dreptate. Am fost intr-adevar stresat din aceasta cauza. Cam in cat timp credeti ca imi voi reveni? Am incercat sa ignor problema si sa nu ma mai masturbez deloc 3 luni.
Intensitatea erectiei ca si intarire a penisului, depinde in cea mai mare masura de factorul excitant care-l provoaca, induce. Incearca sa ai/sa fii cu o fata alaturi de tine pentru a-ti da seama daca se observa vreo modificare mai evidenta. Succes!
Multumesc mult pentru raspuns, in aceste luni de cand a aparut problema m-am excitat de multe ori, am fost chiar si impreuna cu o fata (nu am facut sex) insa de fiecare data erectia era la fel, chiar si atunci cand eram excitat foarte tare. Ma tem sa nu fie totusi o problema medicala
George0197 întreabă: