Un control medical atat la tine cat si la el. Probabil vreunul din voi are vreo anomalie.
Cel mai probabil unul dintre voi este afectat de infertilitate. In astfel de situatii este indicat ca amandoi sa va prezentati la un centru de planing familial, sau inainte de a face acest pas este recomandat ca sperma sotului tau sa fie analizat intr-un laborator specializat unde sa fie efectuata o simpla spermograma. Este cel mai ieftin si simplu si rapid mod de a stabili calitatea spermei si implicit a potentialului fertil cel putin a unuia dintre voi. In funtie de rezultatul obtinut medicul ginecolog va fi in masura sa va indice in ce mod trebuie sa procedati in viitor. Multa sanatate!
Adoptați tot un înger este nu are importantă și nimic dacă este adoptată sau altfel tot un suflet este tot o inima are și ia/el toți copii sunt îngeri nu neapărată să-l naști tu scuze dacă ma exprim urâta doar spun Adevărul
De fapt iti spui doar parerea persoanala si atat.
Eu așa a-și face numi pasă dacă nu putea naște ia nu neapărat sa am copii de la ia pot și adopta și ei tot îngeri sunt tot copii sunt nu au nicio vina ca au ajuns la ușile alea
Rescrie te rog si in limba romana. Multumesc.
Este o mare prostie adoptia nu stii pe cine adopti ce handicapuri sau malformatii congenitale are ca nu i ti spun ăia care il dau spre adoptie adica orfelinatul.
Este și ia/el un sufle și ia/el are inima toți copii sunt îngeri nu are imporanță pentru mine ce hadicapuri are ca nu are un ochi ca nu are un picior mie nu îmi pasă și nu consider adoptia o prostie din potriva dai o sana la un stufelt chinui fără speranța la viața nu ai habar ce vorbești acolo nu vezi ce văd eu zi de zi tu poate acum stai a caldura bine mersi la tv Mănânci ce vrea sufletul tău și inima ta bravo ți-e dar tai gândit vreodată cum sunt defapta copii de la creșă cu Adevărată crescuți nu sti nimic prin ce suferită cresc acolo fără sa stii cine e măicata fără sa stii cine este tăicauta sate trezești printre străini de mic sa mânci cu porți sa bei cu porți nu-ți mai spun bătăile pe care le iau nu-ți mai violurile care au loc și nu spune nimic de frica sân nu-i de afară ca nu au unde sa se ducă nu mai spun ca nu au cu ce să se îmbarce sti cum este sa mergi cu papuci minus nu știu câte grade afara prin zăpadă sa-l vezi ca cerșește pe un centru pustiu la ora 5 dimineața și mic era mic Sa dormi cu frica ca sunt violate de niște Animale sti cum e? Sa nu poți avea o șansa la viața stia ca nu se Termia aicia 18 împlinit nu mai ai dreptul sa locuiești la creșă trebuie sa te descurci singur ai dau afară unde se duc? Ce se întâmpla cu ei? Unde ajung? Cine vor ajunge? Ce vor ajunge? Vor ajunge sa traiesca o viața normal? Sau mai rău decât au trăit Nu mâncare nu adăpost nu apă
De asta sunt mulți Tineri Drogați in ziua de azi nu au pe nimeni in spatele lor nu au pe nimeni sale de un sfata sale fie Alături sunt lăsați in voi sorți Abandonați nu știe de unde să începea nu au început un loc sa pună capul sa poată dormi liniștit
nu este ceva rău sa adopți un suflet nevinovata Abandonată nu vorbi prosti nu ai habar ce este viața cu Adevărată le oferi o sana la viața au tot dreptul nu au nicio vina ei ca părinți lor Adevărați iau Abandonată și iau lăsată acolo
Nu toti sunt ca tine, si daca adopta un copil si nu are grija de el? Mai bine sa il lase la orfelinat ca si ea este tînără fara experienta si acelasi lucru este si daca ar face ea acum un copil, cine sa il creasca? Mama ei?
-Și dacă adopta un copil și nu are grija de el? = Nici eu nici tu nu știm răspunsul nu putem vedea Vitorul eu spun da tu nu Adevăratul răspuns se afla la ei doi dacă sunt într-adevăr pregătit cu Adevărată sa fie părinți din tot sufletul lor și inima lor au o cale o cale foarte buna creșă sute de suflete părăsite Abandonate sunt acolo care așteaptă in fiecare zi sa vina cineva săi salveze de acolo sale ofere o șansa la viața sa poată sa strângă in brațe pe cineva săi spună mama tata sale ofere o mâncare calda un pat care sa doarmă fără frica ca va fi maltratată sa mergea cineva cu Ia in parc sa se joace cu ia să-și trăiască Copilăria cu Adevărată
-Cine sal crească? Mama ei? = trebuie loat in considerare Absolut totul acel suflet vine cu responsabilități enorm enorm de mari și serioase este un suflet care trebuie săi ofere un trai unde sa poată evolua sa învețe carte sași urmeze pasiunile visele sa ajungă ce vrea in viața atenție ce vrea ia nu ce vre alți daca vrea sa facă muzica muzica sa fie dacă vrea sa cânte sa cânte daca ai place arta arta sa fie dacă o pasionează sportul Sport sa fie viața ei decizia ei Niciodată sa nu-i tăiați aripile copilor care vor sa ajungă unde vor din sufletul și inima lor aicia greșesc mulți părinți vor sa fie ce vor ei nu ce-și doresc ei cu Adevărată de aicia încep și conflictele mama fica tata fiu in fine alte capitol enorm de importantă
Unde exista iubirea Adevărată din sufle și inima exista și soluții eu cred ca vor fi niște părinți buni dacă a-și doresc de 3 ani de zile sa aiba un suflet au o cale creșă una foarte buna eu va susțin cu tot sufletul și inima