| Anutza16Bcc a întrebat:

De cateva luni, pot sa zic ca imi place foarte mult un baiat. El este din liceu cu mine, sora lui fiind colega mea. De cand a aflat ca il simpatizez imi zambeste mereu, imi face cu ochiul. Fiind colega cu sora lui, am apucat sa intru in vorba cu el luand un pix de-al lui de la sora sa si dandu-i-l lui cu scopul ca i l-am "recuperat". El este un baiat foarte timid. Nu stiu ce sa cred. Ieri l-am luat de brat si l-am intrebat cand poate sa stea de vorba cu mine, dar bineinteles, intre patru ochi. Mi-a promis ca vorbim azi, dar el a plecat mai repede cu 2 ore de la liceu si nu am mai vb, desi mi-a zis ca o sa vbm la tel. Precizez ca atunci cand eu am ajuns acasa de la liceu, l-am sunat dar avea telu inchis. Nu stiu ce sa mai inteleg. Mie imi pace ff mult de el, e linistit la fel ca mine. Nu stiu ce sa cred. De ce imi zambeste mereu si imi face cu ochiul? Oare ma place macar putin? ce sa fac maine la scoala cand o sa-l vad iar? Cum pot afla daca am vreo sansa la el? Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Va rogg!

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Ciudata forma lui! poate trebuia sa ajunga undeva si si-a ramas fara baterie...suna-l mai p seara 8-9 cand sti ca ar putea fi acasa,sau poate o va face el... daca suna si vezi ca nu rasp nu mai incerca,daca vrea ceva cu tine oricat d timid ar fi cand vede apelurile pierdute t va suna,daca nu inseamna ca nu vrea nimic.
nu t ingrijora,daca t place si el va avea, ceva d facut ca sa ajunga la tine...(ma refer la faza cu pixul facuta d tine)
daca nu mai sunt baieti, dragoste cu forta nu s poate! plus ca nu e singurul.

| madutZZa20 a răspuns:

Ce mai astepti? Ia-l de mana si stai de vorba cu el,fi un pic mai indrazneata,cineva trebuie sa faca primul pas,fi tu aceeawinkingPoate e rusinos, poate nu stie cum sa reactioneze, dar spune-i ce gandesti. Daca el se tot fereste poti ajunge la el prin intermediul surorii lui.Nu-ti pierde speranta, abia dupa ce incerci poti spune nu am nicio sansa! Haidi bafta. pupici

| Ancutzica_1406 a răspuns:

Pai intreaba-l mainewinking

Poate avea ceva probleme.

AI un avantaj : Sora lui fiind colega ta ai putea sa deveniti prietene si sa o pui pe ea sa intrebe daca te place.
Poate ar zice nu ca ii este rusine.
Asa ca maine cand va intalniti inainte de a trage concluzi pripite
intreaba-l daca a avut ceva probleme? pentru ca l-ai sunat si avea telefonul inchis. Apoi il tragi de o parte si ii zici. Sunt putin cam timida dar totusi trebuie sa-ti zic. De la un timp imi place de tine si as vrea sa aflu daca sentimentul este reciproc. Daca spune da l-ai putea saruta pe obraz. Daca zice nu, ii zici ok doar am vrut sa aflu, sper ca vom ramane amici :*

| Alessandro_4870 a răspuns:

Dupa cum ai spus el este timid asa ca ii este cam frica sa vb cu tine, dar intreab-o pe sora sa daca te place please da funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sigura ca te place asa ca prindeti curaj si intreaba-l sunt convinsa ca o sa fiti impreuna

| Anutza16Bcc explică:

Va multumesc foarte mult pentru sfaturi...:*:*