Ciudata forma lui! poate trebuia sa ajunga undeva si si-a ramas fara baterie...suna-l mai p seara 8-9 cand sti ca ar putea fi acasa,sau poate o va face el... daca suna si vezi ca nu rasp nu mai incerca,daca vrea ceva cu tine oricat d timid ar fi cand vede apelurile pierdute t va suna,daca nu inseamna ca nu vrea nimic.
nu t ingrijora,daca t place si el va avea, ceva d facut ca sa ajunga la tine...(ma refer la faza cu pixul facuta d tine)
daca nu mai sunt baieti, dragoste cu forta nu s poate! plus ca nu e singurul.
Ce mai astepti? Ia-l de mana si stai de vorba cu el,fi un pic mai indrazneata,cineva trebuie sa faca primul pas,fi tu aceeaPoate e rusinos, poate nu stie cum sa reactioneze, dar spune-i ce gandesti. Daca el se tot fereste poti ajunge la el prin intermediul surorii lui.Nu-ti pierde speranta, abia dupa ce incerci poti spune nu am nicio sansa! Haidi bafta. pupici
Pai intreaba-l maine
Poate avea ceva probleme.
AI un avantaj : Sora lui fiind colega ta ai putea sa deveniti prietene si sa o pui pe ea sa intrebe daca te place.
Poate ar zice nu ca ii este rusine.
Asa ca maine cand va intalniti inainte de a trage concluzi pripite
intreaba-l daca a avut ceva probleme? pentru ca l-ai sunat si avea telefonul inchis. Apoi il tragi de o parte si ii zici. Sunt putin cam timida dar totusi trebuie sa-ti zic. De la un timp imi place de tine si as vrea sa aflu daca sentimentul este reciproc. Daca spune da l-ai putea saruta pe obraz. Daca zice nu, ii zici ok doar am vrut sa aflu, sper ca vom ramane amici :*
Dupa cum ai spus el este timid asa ca ii este cam frica sa vb cu tine, dar intreab-o pe sora sa daca te place please da funda