| sid1997 a întrebat:

De cateva zile am inceput sa ma intalnesc cu o fata si sincer nu stiu cat de grava este problema. Dar de fiecare data cand sunt cu ea am erectie. Cum ii pot spune ca vreau trup?

Răspuns Câştigător
| Jonas94 a răspuns:

Păi orice bărbat vrea trup. Suntem capabili să ne dăm bine pe lângă femei, să părem ok, dar juniorul ne dă de gol laughing.
Trebuie să abordezi situația cu tact, să-i stârnești atracție (e clar că pe tine te atrage), și apoi să abordezi subiectul sex.
Să nu te grăbești, că altfel singurul trup pe care o să-l vezi o să fie cel de la mâna dreaptă laughing.

4 răspunsuri:
| Mandreiv a răspuns:

Este greu de spus daca este momentul pentru o relatie intima daca la asta te referi. Este normal sa ai erectie atunci cand esti atras fizic de o persoana si asta nu ii ceva grav. Problema este ca daca tocmai v-ati cunoscut si daca ea nu iti impartaseste dorintele trupești s-ar putea sa o sperie dorintele tale. Poti incerca sa va apropiati, sa o saruti si cu timpul daca totul merge bine sa ajungeti si la partea intima. Daca nu ii pregatita si tu vrei mai mult decat o relatie intima poti sa aștepți pana cand ea va fi pregatita pentru urmatorul nivel iar in acest timp sa apelezi la masturbare sau sa iti gasesti pe una strict pentru asa ceva de si etic si moral inselatul este de condamnat.

| Yay000 a răspuns:

Eu spun sa nu te pripesti pentru ca risti ca fata respectiva sa nu mai vorbeasca cu tine.
Nu o cunosti indeajuns de mult sa stii cum v-a reactiona. Poti fi refuzat, luat la palme si de ce nu, vorbit prin alte locuri.
Eu zic mai bine sa incepi prin saruturi, chestii mai decente si apoi sa actionezi cand simti ca iti poti da cu parerea despre ce fel de persoana este.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Trebuie doar sa va intalniti la tine sau la ea cand nu sunteti decat voi si incepi prin a o saruta si mangaia si poate ajungeti la sex, nu prea e bine sa ii zici direct asta.

| Emilian65 a răspuns:

Este cam devreme ce vrei tu. Asteapta sa mai treaca un timp si daca observi ca fata te doreste poti sa-i spui ce ai tu in cap.