| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua.

De ce fetele de 18 ani 19 ani și 20 de ani sau chiar 21 de ani sunt atrase de băieți de 24 sau 25 de ani sau chiar 26 de ani sau hai sa zicem și 23 de ani? Si de ce fetele nu sunt atrase de băieți de vârsta lor de 18 ani sau 19 ani sau 20 de ani sau chiar 21 de ani?

Am vorbit cu o fata de varsta mea de 20 de ani și a spus ca sunt un copil pe lângă ea și pe lângă calăii aia mari cât un tanc rusesc și nu-i adevărat ce spune și nu ma comport ca un copil sau ceva și am înălțime 1, 73 si m-am întâlnit cu ea și ea are întâltime 1, 67.

Chiar asa de pretențioasă este acea fata?

Sau nu este persoana potrivita pentru mine?

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti cam micut de înălțime

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. Acea fată simte atitudinea ta generală față de viață, lipsa ta de maturitate în raport cu ea.

| lpavel a răspuns:

Mda! Numai dupa cum vorbesti aici iti pot spune si eu ca esti un copil laughing Ce legatura are inaltimea cu mintea sau cu caracterul unei persoane? Nu degeaba ti-a zis ca esti un copil!
Tocmai de aceea femeile aleg barbatul care au mintea la fel de coapta ca al lor sau chiar mai mult decat al lor, gasind asta la barbatii mai in varsta decat ele!
Pentru ca da, barbatii se maturizeaza mai tarziu decat femeile si asta nu o spun eu, e un fapt dovedit! Chiar si eu recunosc ca fata de colegele mele de clasa am fost un copil... asta am vazut atunci si am crezut ca e numai o problema de a mea dar cu trecerea timpului am observat asta la mai multi baieti/barbati.
Dar nu e nimic rau in asta, ba chiar eu acum o percep ca pe o calitate. Deci fa bine si obisnuieste-te si tu cu ideaa asta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conform biologiei și eu nu știu multă biologie, dar știu câte ceva despre psihologia dezvoltării, cât ne-o mâncat viața în liceu cu asta.
Revenind, băieții se dezvoltă mai greu decât fetele. Băieții sunt mai imaturi în gândire decât fetele, nu-mi săriți în cap pentru asta, eu doar spun ce spune psihologia dezvoltării.
Fetele au pubertatea pe la 12, 13 ani, băieții pe la 14, 15 ani.
De aici explicația logică, fetele mai dezvoltate în tot mai rapid (fizic/psihic/emoțional) e ceva natural să se uite la băieți ceva mai maturi cu 2, 3, un 5 ani mai mult decât ele.
Altfel spus, o fată de 20 de ani gândește ca un băiat de 25 de ani.

Aș mai adăuga eu un argument pur personal, dar nu știu dacă e așa, femeile având ceva în ADN din trecut, că ele trebuie să fie protejate și bla, bla, ele caută protecție cumva de la bărbați, așadar se simt mai atrase, chiar și cele micuțe, mai mult de bărbați mai maturi.

| 120bulevard a răspuns:

Problema e ca tu te uiti dupa figurante traumatizate care au carat ciuperci cu sacii toata viata, pe alea nu le mai satura nici Dumnezeu, cine o sa te accepte o sa te accepte asa cum esti, cauta in alta parte