| Ted1 a întrebat:

Buna ziua!
De ceva timp am probleme cu erectia.Nu ma masturbam des(2-3 ori pe saptamana)dar ma uitam destul de des la filme pentru adulti....Inainte imediat cand ma gandeam la,, raport" mi se scula instant.Acum oricat m-as uita sau m-as gandi la filme pentru adulti nu mi se scoala.Ce sa fac? Daca renunt la masturbare si la filmele acelea isi revine de la sine?
--Dau funda--
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Buna,

Mergi la medic, nu neglija.

Cauzele sunt destule: tutun, alcool, somn de proasta calitate, traume, obezitate etc. Pot fi medicale si / psihologice.

Printre cauze NU se numara uitatul la filme XXX. Nu am vazut nici un studiu serios care sa afirme asta.

Asocierea este doar in mintea fanaticilor religiosi.

Nu se rezolva de la sine, renuntand la masturbare (ar putea fi inclusa in tratament) sau prin renuntare la filme XXX.

Bafta!

40 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru doctorandus):

Tinere doct, am folosit hiperbolizarea in tentativa de a te ajuta sa intelegi profunzimea si complexitatea aspectelor! Deci nici o treaba cu cititul, pacat ca nu ai inteles! Eu nu am treaba cu titlurile ei academice! Tu nu poti intelege ca, oricate studii si diplome ar avea, nu are FEELINGUL real al posesiei si a problemelor asociate si implicite specifice penisului!
Oare de ce oi fi tu asa de inversunat?! Daca as avea un aparat superavansat, mi-ar place sa te testez incognito, long distance, no harm, ca sa aflu, pentru ca nu e firesc in ce insisti tu! Tu stii de exemplu cum simte ea durerea de ovare, anorgasmia sau frigiditatea, sau durerea din sa-i dinainte de ciclu?! Logic ca nu! Daca nici acum nu ai inteles, e mare pacat... O sa ajung eventual la concluzia ca tu ai ceva problemute la capitol. Fii mai condescendent, rabdator, si studiaza ce nu stii, nu sa-i asa.
Spunea unul intr-un film: "Viata e complexa si are multe aspecte interesante."

| doctorandus a răspuns (pentru PsihoSex):

Deci eu sunt vinovatul ca ai facut patru afirmatii bizare la un singur topic?

| seth2016 a răspuns (pentru PsihoSex):

Nu prea vad legatura cu ce descrie el. Dar ai dreptate se poate intampla ce spui. Inteleg si ce spui cu zaharul.

PsihoSex

Iar esti obosit rau, si logica ta e pe dos. Armata am invocat-o ca un catalizator ar personalitatii si maturitatii, pe care nu o poti cumpara altfel, cu toti banii lumii! Mai, tu consumi ceva ierburi am impresia! Chiar atatsa intelegi tu din conceptul de armata?! De ce nu ai vorbit macar 5 minute cu tatal tau despre asta, sau cu vreun unchi?! Tu chiar nu realizezi ce grav si deformat interpretezi anumite lucruri?! Armata egal crime?! Vezi de ce spuneam de testat?! Ai anumite erori in aprecieri, de aceea nu ai putut intelege ca oricat de scolita ar fi tipa aia, NU stie cum simte un barbat erectia, efectiv!, si restul! Ei i se intaresc doar sfarcurile si clitorisul, atat!

| WaterDrop a răspuns:

Eu voi da vina pe oboseala (ignora restul raspunsurilor) De obicei ce facem zilnic poate avea o influenta in viata noastra sexuala. Daca lucrezi la un birou (doar dau exemplu) si ti se pare ca un capsator este sexy, atunci imagineaza`ti ca ti`o tragi cu el. Simplu, nu? Nu chiar. Mintea este un loc fascinant si daca nu o poti materializa, nu o poti simti, atunci degeaba. Poti da 1 milion pe saptamana la un psiholog sau poti sa tii`o setezi, sa te gandesti la ce te excita pe tine. Orice ar fi acel lucru.Nu`i pasa nimanui ca tu te gandesti ca ti`o tragi cu un termopan in timp ce o bagi in ea sa stii. Da frau liber imaginatiei, asta este tot ce trebuie sa faci happy

PsihoSex

"`În practica noastră medicală, cautăm ca bărbații să aibă erecții de cel puțin trei sau patru ori pe săptămână,` a spus el. "
Barbatii, deci, nu baietii!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru WaterDrop):

Ok, eu stiu asta foarte bine, dar omul, fiind cam tanar, ma omoara cu citatele altora, pana nu i se mai trezeste "doctorasul". Mai poate fi si faptul ca, dincolo de teorie, nefiind deloc trait/patit, are lacune de trairi patologice, si efectiv nu poate intelege latura fiziologica negativa si extrem de frustranta, care a dus la postarea intrebarii aici!
Daca ar fi dat de macar o tipa sexoasa rau si nesatioasa pe masura, incat sa-l "oboseasca" de sa nu mai poata, may be - just may be! - intelegea si el cum se simte neputinta virila! Eu stiu, pentru ca am avut asa gagici. Sexpepaine si alta nu! si atunci, SNC - sistemul nervos central - spune "stop" pentru odihna si regenerare si da "shut down". si efectiv nu mai ai ce face! Decat somnic si papa! Pana iti revii si poti iar!

Adica la armata nu te-nvata sa omori oameni? Iti spun eu, cand patria o cere sunt foarte multi gata sa devina hoti, violatori, tortionari si ucigasi peste noapte. D-asta s-a inventat armata.

Ghiea: Nu cred în patrie dacă asta este cei 18 milioane ce sunt/gata să spintece pe unguri, pe bulgari şi pe ruşi/spre a apăra balega străbună.

Uau, ce geniu hermeneutic ai! Faci diferenta intre baieti si barbati, asta da interpretare ca la carte. Desi biologic nu apare nicio transformare brusca-n ziua in care implinesti 18 ani.

Iti recomand sa inveti un termen nou: cunoastere obiectiva. La asta se reduce argumentul tau: la ideea ca femeile nu pot avea cunoastere obiectiva despre sexualitatea masculina. Pai daca femeiele nu au cunoastere obiectiva despre asta, inseamna ca nici barbatii nu au, altfel barbatii le-ar fi putut transmite cunoasterea obiectiva si femeilor.

Iar argumentul cu ce fel de iubita ai avut se incadreaza la http://pseudostiinta.ro/wiki/M%C4%83rturie_anecdotic%C4%83

Adica argumentul tau este ca din moment ce ai avut o traire subiectiva de care femeile nu pot avea parte, ar rezulta ca femeile nu pot avea cunoastere obiectiva asupra masturbarii la barbati.