Orice ai face, trebuie sa fii constienta de urmatoarele lucruri:tatal tau iti vrea binele si nu vrea sa suferi pe viitor, ceea ce cred ca stiai si tu. Apoi, nu vrea sa te grabesti si sa gresesti ca sa regreti o viata.Si in final trebuie sa te gandesti chiar tu daca il iubesti,daca merita sa nu il asculti pe tatal tau pentru acest baiat si daca crezi ca el e cel care te poate face fericita,indiferent de starea financiara. Daca merita,atunci cu prima ocazie (aniversare,sarbatoare) adu-l acasa, fa-le cunostinta alor tai cu el si vei vedea ca una e sa vorbesti despre cineva fara sa-l cunosti si alta e cand e fata in fata cu tine.S-ar putea sa-l indrageasca, sau s-ar putea sa nu, asta depinde de el. Oricum, daca va iubiti sa nu cumva sa renuntati!
Incearca sa-i explici ca nu intotdeauna banii aduc fericire, si ca va iubiti foarte mult si nu puteti sta unul fara celalalt.
Am fost si eu in situatia ta , si de ziua mea eu l-am invitat si pe el iar tata cand l-a vazut acolo nu a mai avut ce sa zica, dupa cateva ore s-a asezat cu el la masa si au vb iar de at tata a fost de acord cu el si venea apr zilnic la mine acasa. deci incearca si tu ceva de genu... da un party la tine acasa si cheama'l si pe iubitul tau si spune-i lui sa inceapa o conversatie cu tatal tau sa ii spuna cat de mult te iubeste, ca are grija de tine chesti din astea poate o sa functioneze si la tine. Numa nah tine si de caracterul tatalui tau, dar sa stii ca si tatal meu e destul de sever si minune. Ai putea sa incerci si tu mult succes :*
Ceea ce ne-ai spus noua poti sa ii spui si tatalui tau. Adica ...nu poti fii impreuna cu cineva decat daca iubesti persoana respectiva.Am dreptate?