| Irinavlad153929 a întrebat:

Bună ziua! De curând mi-am început viața sexuală și sunt foarte speriată. În timpul actului sexual, iubitul meu voia să-și dea drumul însă s-a ținut (nu știu cum să explic, nu a ieșit sperma) și am continuat până și-a dat drumul, am verificat prezervativul și acesta NU era spart (l-am umplut cu apă și l-am strâns să văd și cea mai mică spărtură). Apoi zilele acestea am văzut ca în timpul contactului sexual, acestuia i se fac cute la prezervativ, acolo la inel, însă stă perfect strâmt pe penis (am verificat de fiecare dată prezervativul și nu era spart). Există vreo șansă să fiu însărcinată, sunt destul de speriată să nu iasă sperma pe lângă penis și să-mi intre în vagin, țin să menționez ca folosim durex extra safe. Am nevoie de sfaturi. Mulțumesc enorm!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat toate partidele sexuale au fost protejate cu prezervativ, inseaman ca nu sunt sanse de sarcina.
Atentie, daca prezervativul face cute inseamna ca este prea MARE /larg pentru penisul baiatului si eexista risc sa se rasuceasca la sex, pan se intind esi pocneste.
Sa cumpere prezervtive cu numere mai mici, ca sa nu riscati sa se rupa sau sa cada in vaginul tau, ca te lasa gravida.

| Irinavlad153929 explică (pentru Violleta2022):

O să vorbesc cu el, mulțumesc mult. Din fericire, nu s-a răsucit sau a rămas prezervativul blocat în mine, verificăm des asta...

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ești bine, calmează-te!

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata nu poți fi gravida.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă tot ce ai spus e adevărat și nu era spart prezervativul, e imposibil să rămâi gravidă.

| Delllla a răspuns:

Nu…