anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Ziua! Deci este o fata care imi place mult de ea si ea stie asta.Am incercat sa o sarut dar nu vreasad. Am intrebat-o daca vrea sa ma ia in casatorie si tot asa nu vrea! dar de placut ma place foarte mult e sincera cu mine si altele. ea are o situatie financiara cam prosta! Si vreau sa ma casatoresc cu ea si nu stiu cum sa fac

5 răspunsuri:
| AnduZy a răspuns:

Intreab-o. Daca ma placi intr-adevar de ce nu vrei sa te insori cu mine? sau i-a un inel de logodna. du-te in fata parintilor ei si cere-o in casatorie, sau invit-o la un suc sau o cafea si i timp ce o ti de mana spune-i ca iti doresti mult sa te casatoresti cu ea sau spune-i ca iti place prea mult de ea si nu te poti gandi nici o secunda la altceva ci doar la ea. cam atat. poate iti mai vine tie o idee succeswinking

| channah_5883 a răspuns:

Depinde si ce varsta are fata. Nu trebuie sa fii prea insistent ca nu e ok risti sa devii agasant si nu o sa o atragi. Dincolo de starea financiara o fata trebuie sa simta putin ca nu ii cazi in mreje asa usorwinking Tot ce trebuie sa faci e sa fii dragut cu ea, sa ii faci complimente, finut mereu dar nu o pupa in fund ca nu rezolvi nimic. Dincontra incearca sa o faci putin geloasa, condimenteaza putin atmofera ca daca fata te place va lua atitudine. Succes!happy

| IoanaAndrei a răspuns:

Toate casatoriile sa apeleze la mine! 1!

| zeeeeeex a răspuns:

Stai putin... Nici macar nu aveti o relatie si deja vrei sa o iei de nevasta. Nu asa merg treburile, trebuie sa treci prin anumite etape pentru ati da seama daca ea e femeia cu care sa se merite sa iti petreci restul zilelor!

| Weronyka a răspuns:

Eu cred ca nu este problema in tine, este un gen de fata foarte sensibila, si mai ales daca are brobleme...nu insista prea mult la ea, ei daca ii place de tine te va cauta singura, daca te place cu adevarat.