Ce inseamna in dictionarul mintii si sufletului tau; 1) aventura; 2) iubire! Cati ani ai? El? Eu zic ca nu-l iubesti, e doar autosugestie, + oarecare pasiune si autoflatare... daca ai un dram de morala in tine! Deci?!
Vai de capul meu, ai inceput sa scrii ziua mesajul care a ajuns la noi, la miezul noptii, tot asa iti va merge si in dragoste. Las-o balta.
In cazul tau nu mai trebuie sa asculti de glasul inimii, ci de glasul mintii! Nu este usor, te inteleg dar judeca la rece ratiunea lui:pe tine vrea sa te vada 5 min(si ma intreb ce rost ar mai avea?), pe ea nu vrea sa o faca sa supere (dar practic o inseala 5min cu tine)
Stie ce vrea acest om? Sincer, o fire sufletista ca tine nu trebuie sa se hraneasca cu iluzii! Si nu uita de la mine, dragostea adevarata nu se imparte si asteapt-o caci merita!
Parerea mea este sa accepti invitatia la cafea si sa pui la punct toate nedumeririle tale. Pot sta aici si construi cate scenarii vrei tu si pot merge ca in programare cu functia IF si sa iti dau iarasi toate variantele. Numai ca degaba fac asta, daca tie nu iti aduce nici o alinare.
Te intalnesti cu el, pui cartile pe masa si apoi dormi mai linistita
Acuma, hai curaj, apoi spune-ne cum a mers. Ura si la gara!
Ce sa zic, uita-l
Cauta-ti altu
Cum am citit mai devreme : Un cui se scoate cu alt cui. Deci uita de el si dedicate altcuiva si altor lucruri si roaga-te la Dumnezeu sa te lumineze.
Barbatii si femeile care au relatii lungi... se despart cu greu... chiar daca apare altcineva, cum n-o sa mearga ceva, o sa intampine greutati (si la inceput de relatie nu e totul asa roz, confortabil ca dupa mai multi ani) si o sa fuga repede la ea...
Daca sentimentul esra reciproc, probabil ca el ar fi renuntat la prietena lui pana acum, ceea ce ma face sa ma indoiesc. mai ales ca el, la un moment dat, a spus ca o iubeste pe actuala si vrea sa se insoare cu ea. din cate imi aduc aminte, tu ai fost cea care a inceput sa viseze, si nu el. poate trece printr-o perioada mai labila, dat o sa ii treaca, nu ii strica viitorul, nici lui si nici prietenei lui.
Cred ca data viitoare cant iti va comunica,ar fi bine sa il intrebi in legatura cu intentiile lui,in ceea ce te priveste pe tine sau in ceea ce o priveste pe actuala iubita. Daca o va parasi,iti vei da seama ca te iubeste cu adevarat, dar daca nu, inseamna ca e doar o aventura de care trebuie sa te indepartezi si sa lasi loc sentimentelor nobile pe care le are fata de actuala iubita.