Sa vedem: esti indragostita de instructorul auto? Eu asta am inteles din povestea ta. Daca e mai mare si are si prietena, eu zic sa o lasi balta. In ceea ce priveste mesajul trimis, asuma-ti raspunderea; nu astepta sa te intrebe el, spune-i ca iti pare rau pentru mesajul trimis, ca ai niste sentimente fata de el, dar ca ii respecti relatia si nu ai vrut sa il superi sau sa stricati relatia profesionala dintre voi. Accentueaza profesionala.
Trebuie sa vorbesti cu el data viitoare cand ai ore cu el, si sa-i spui ca iti pare rau pentru mesajul trimis, ca ai interpretat gresit unele gesturi pe care el le-a facut, ca ai sentimente fata de el si in acelasi timp ii respecti relatia pe care o are si ca nu vrei sa stricati relatia profesionala.
( Poti incerca sa-i spui ca iti vei cauta alt instructor, ca sa vezi cum reactioneaza )
Linisteste-te, daca simte ceva pentru tine te place si chestii de genu`, nu o sa te lase sa vorbesti prea mult.
PS : abia astept sa vad cum decurge
Da dovada de maturitate si asuma-ti responsabilitatea faptelor facute! Cand dai ochii cu el, axplicai ca s-a intamplat DAR nu-l scapa din ochi! Un tips, cad vb cu cineva, priveste-l fix in ochi, nu-l slabi, dar nici nu te holba la el, stabileste o legatura a privirilor! In acest fel i-si va da seama ca vb serios.
Daca nu ti-a raspuns la mesaj, este clar. De ce nu poti sa te stapanesti? Ti-a demonstrat inca o data ca are prietena, ca nu vrea sa o paraseasca si nici nu are in vedere o relatie ascunsa. Eu, i-as spune scurt ca imi pare rau ca i-am trimis mesajul si ca nu o sa-l mai deranjezi. O sa accepti ca aveti o relatie strict profesionala. Si asa sa faci! Nici tie nu ti-ar placea ca o fata sa iti asalteze iubitul.