anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua din nou.Va mai rog inca o data sa ma ajutati.Nu stiu ce se intampla intre mine si instructorul meu.Acum imi face complimente, acum este foarte serios.Il simt ca vrea sa imi fie aproape mai ales ca am niste probleme de sanatate.Stiu ca poate este doar amabil dar uneori ma priveste insistent, imi spune ca ii place parfumul meu, ca am slabit, chiar se ofera sa vb cu fostul meu prieten care tot insista sa ne impacam si sa-l lamureasca ca nu mai vreau nimic de la el.Imi spune ca are probleme cu prietena si ca este destul de nefericit. Cert este ca mi-a spus ca nu vrea sa scape de mine niciodata, pentru ca eu ii spusesem ca am impresia ca abia asteapta sa scape de mine din pricina faptului ca ma descurs destul de rau la condus. Mi-a spus chiar ca atunci cand voi pleca in interes de serviciu cu masina firmei sa-l sun ca va merge el cu mine. I-am zis ca nu dispun de bani sa-l platesc dar mi-a zis ca nu se pune problema de bani.Imi doresc atat de mult sa se intample ceva intre noi, imi doresc atat de mult sa-l sarut cand il vad dar nu stiu cum sa fac.De regula sunt timida si nu fac eu primul pas, desi am o varsta 25 ani, iar el are 27.Simt ca nu mai pot sa respir fara el, nu mai dorm noaptea, nu mai mananc si nici la serviciu nu ma pot concentra. Mi-am luat chiar si concediu, dar faptul ca-l vad zilnic si nu poate sa fie al meu, ma omoara.NU imi mai pasa de nimeni si nimic, nici macar de faptul ca ma simt rau si ca este posibil sa am ceva grav. M-am despartit si de prietenul meu cu care am stat impreuna 2 ani de zile.De fapt de cand am inceput orele cu instructorul, nu am mai putut sa-l privesc ca pe iubitul meu pur si simplu nu mai suportam sa ma atinga sau sa ma sarute.Va rog sa ma ajtati, desi nu sunt adepta unei aventuri acum imi doresc macar acest lucru.Nu pot sa trec peste sentimentele mele.Va rog sa imi raspundeti cat mai curand, si sa nu priviti lucrurile atat de dur, poate fiecare dintre voi a patit candva asa ceva. Va multumesc anticipat.La revedere.

2 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Din punctul tau de vedere, nu vad problema. Esti atrasa de tip, faptul ca are prietena nu e problema ta morala, ci responsabilitatea lui, iar daca ceea ce iti doresti e o partida de sex, fa-o. INSA: fii constienta ca e doar atat; tipul abereaza cand baga faza cu "probleme cu prietena", a inteles ca esti interesata si probabil ca e atras sau are nevoie de recunoastere ca barbat care trezeste interesul. Asa ca, eu zic ca daca esti lucida si iti e clar ce vrea si ce se va intampla. Daca ai renuntat la relatie, probabil ca au fost si alte chestii care te-au facut sa iei decizia; mi-e greu sa cred ca o relatie sanatoasa se duce pentru o pasiune. Fiindca tu cam asta simti. Si cand te rascoleste, te rascoleste. Asa ca, fii sigura ca asta e ce vrei si fa-o; relatie nu ai, obligatii fata de altcineva nu, esti libera sa faci ce vrei. La el e cam aiurea ca si-ar insela prietena (daca nu cumva au o relatie deschisa), dar asta e responsabilitatea lui.

| onelove a răspuns:

De obicei chestia cu ca nu se intelege bine cu prietena e o abureala a barbatilor care vor sa para neintelesi si ca ar avea nevoie de ajutorul tau. Ideea e ca el probabil a observat ca tu il privesti diferit. Nu te lasa macinata de asta, vorbeste cu el, cheama-l la tine la o cafea, vezi cum reactioneaza, vrea sex atunci gandeste-te bine, pentru ca s-ar putea ca el sa isi iubeasca prietena dar sa vrea doar o experienta noua si scurta si ar trebui sa te astepti la asta. Daca vrea ceva serios atunci norocul tau. Si nu ar trebui sa iti faci griji pentru prietena lui, aia e problema lui si trebuie sa si-o rezolve singur.

p. s. Nu crede niciodata barbatii care vin la tine sa se planga ca nu se mai inteleg cu prietena (daca nu se mai inteleg de ce mai stau impreuna)