anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua din nou.VA multumesc celor care mi-au raspuns. Este ultima oara cand va mai spun oful meu.Am terminat azi orele, am palns in timpul orelor. M-a pus sa opresc masina si sa-i spun ce s-a intamplat.Credea ca m-a suparat el cu ceva si de aia evit sa-l privesc in ochi. M-a dus la serviciu si l-am pupat pe obraz de despartire.Bineinteles ca la 5 minute dupa ce a plecat am inceput sa plang cu lacrimi de crocodil.In disperarea mea i-am trimis un mesaj in care i-am spus ca imi doresc sa fie fericit alaturi de iubita lui si ca sper ca ea sa-l iubeasca asa cum il iubesc eu.Ideea este ca dupa 10 minute m-a facut sa imi doresc sa intru in pamant de rusine. M-a sunat si m-a intrebat ce a fostul cu mesajul pe care i l-am trimis, ca nu isi are rostul si m-a intrebat ca ce parca a fost ceva intre noi ca nu intelege de ce i l-am trimis. Mi-am cerut scuze si i-am zis ca l-am trimis fara sa vreau.Deci in concluzie toate atentiile si apropourile de fapt erau asa pur si simplu si omul niciodata nu m-a placut si nu a intentionat sa aiba ceva cu mine desi candva insinuase acest lucru.Cam asta este povestea mea trista, va multumesc pentru tot si bafta in continuare cu site-ul. Faceti niste lucruri minunate, mai ales pentru persoanele pe care nu are cine sa le sfatuiasca(eu sunt una dintre ele). Eu sper sa imi treaca si sa nu mai sufar atat de mult.Ma asteapta o viata inainte si am atatea oportunitati de avansare la serviciu, am o familie minunata si sper ca intr-o zi voi putea sa gasesc persoana potrivita pe care sa o iubesc si care sa ma iubeasca.La revedere.

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Imi doresc sa vezi ca in urma acestei experiente negative ai invatat sa nu mai crezi in tot ce zboara. Familia si cariera ta sunt tot ce conteaza acum iar printul tau va veni cu siguranta daca esti o fata de calitate.

15 răspunsuri:
| yadora a răspuns:

Viata e cruda de multe ori cu noi, dar capul sus fiindca el nu avea nici o intentie cu tine.Asa ca nu te lasa in voia sortii ci concentreaza-te la ce ai de facut mai departe. Daca pierzi contactul cu realitatea greu iti mai revii, vei cadea intr-un abis fara fund si atunci ce faci? el isi continua viata linistit, iar tu ajugi la spitalul de nebuni?! O nu draga mea, fi tare, lumea nu s-a sfarsit la el si intr0o buna zi iti vei intalni perechea demna de tine. CAPUL SUS, FI INCREZATOARE IN TINE SI NU LASA SENTIMENTELE SA TE DOMINA SI SA TE DOBOARE, CI INVERS. AI O CARIERA DE URMAT, ALTFEL RISTI SA STAI CU MANA INTINSA LA COLT DE STRADA...

| jani a răspuns:

Nu s-a terminat lumea la un barbat...nu esti nici prima...si nici ultima...care trece prin asa ceva...capul sus...viata e frumoasa...si acolo undeva... te asteapta un barbat minunat...care va vedea in tine... ceea ce alti barbati orbi...nu vor vedea niciodata...si fiecare dintre noi avm ceva unic...si numai persoana potrivita ...va descoperi unicatul din noi... rabdare. ...va veni si ziua ta... fericirea este pentru toti... tu inca nu ai descoperit_o...si uita_te in jur... poate si tu treci pe langa o persoana si nu o vezi...succes

| psiholoaga a răspuns:

Uneori, dorindu-ne foarte mult ca ceva sa fie adevarat, incepem sa vedem semne ca este. Poate apropourile lui au fost doar flirturi, pe care tu le-ai interpretat ca fiind mai mult. Va trece dupa un timp, ai sa vezi. Bafta!

| wizard_cristi a răspuns:

Nu te mai indragosti de toti. Cauta pe cineva care sa-ti impartaseasca iubirea. Este deranjant pentru el. In plus, lacrimile de crocodil inseamna lacrimi false, ceea ce in contextul actual nu pare a fi corect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imagineaza-ti ca peste 10 minute primesti un SMS de acest gen de la un tip cu care ai avut relatii de servici si pentru ca iti era simpatic ti-ai permis sa glumesti cu el in timp ce-i cantareai 350 de grame de branza... ce ai fi simtit cand ai fi citit acel text? uimire? (numarul de celular ti-e afisat la vedere pe autorizatia de functionare a magazinului)
zambeste si traieste descoperind partea frumoasa a lucrurilor si partea plina a paharului cu apa de izvor :-)

| haladita2307 a răspuns:

Ai dreptate sa stin k poate nu merita asa mult atentia ta, pentru ca pentru el ai fost una dintre obisnuitele eleve care le are si poate nu ai fost prima la care a incercat sa propuna ceva, urmatoarele ore care le vei avea du-te supaer sexi si fi foarte indiferenta si fericitaa probabil se va ataca in sinea lui. te pup si astep sa-mi spui cu a fost. succes

| kh1ss a răspuns:

Nu este nici primul... nici ultimul care te va face sa suferi... so. keep the head up because life is wonderful :*

| ShaKuri a răspuns:

happy. lasa ca face bine un dus recelaughing.intareste imunitatea

| Criiss16 a răspuns:

Stai linistita ca ce e al tau e pus de`o parte dar pana sa-l gasesti mai este... poate o sa suferi destul pana sa-l gasesti dar. ASTA`I VIATA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Doar aventură.
S-au a fost lovit de suflul orgoliului cu mesajul trimis de tine!
Hai, că trece, nu este un capăt de țară aici.
Învață să iubești pe cine trebuie și o să fie mai bine.
Cu dreptul în față și cu privirea înainte, marș.
Pa, pa.

| want2bMajestic a răspuns:

Da... sfarsitul unei relatii este ca si o vale moarta. iti soarbe si ultimul strop de speranta. iti doresti ca lumea in care traiesti sa fie altfel, sa te inteleaga. dar tine capul sus. iubirea te paleste atunci cand nici nu te astepti

| JustMeFlory a răspuns:

Nu te'a meritat! incearca sa nu mai pui suflet, pentru ca barbatii in ziua de azi parca nu mai au setimente, recunostinta!
Mai ales k noi femeile punem mult mai repede suflet, incearca sa te detasezi, sa uiti si sa stai linistita si singura o perioada! il vei uita, crede'ma desi va fi putin mai greu!
Suuces iti doresc!

| mariazet45 a răspuns:

Se vede ca nu ati vorbit aceeasi limba, cred ca este bine ca s-a intamplat asa si nu ti-ai facut sperante mai mari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai mai intai trebuia sa afli daca te iubeste si apoi daca te inseala (:/

| cristina88 a răspuns:

A fi fata de calitate cum spune eileen nu inseamna si a avea parte de un baiat cum trebuie.eu am trecut prin 3 despartiri in care din toate 3 am fost lasat si am suferit enorm. dara asta ultima ma terminat psihic, nu mai suport sa fiu lasata si sa sufar. e ceva ingrozitor, mai ales ca, cu el am descoperit iubirea adevarata si il iubesc enorm de mult dar intre noi nu mai poate fi nimic, asta vrea el. vrea sa se ditreze, pe suferinta mea, ca m-a lasat intr-un moment cand nici nu ma asteptam.ne mergea bine.infien e mult de sp, ar trebui sa scriu un roman din viata mea la cate esecuri am avut. sper sa fie ultimul, pentru ca sincer nu stiu daca mai am puterea sa o iau mereu de la capat.