Nu ai nici o scuza ca esti majora si nu ai primit educatie sexuala acasa, ca puteai sa citesti pe internet TOTUL despre sex, ca sa te autoeduci.
Dar scoala generala ai terminat-o? ma refer la clasa a a VII-a mai precis, unde se face biologie si se
invata reproducerea la oameni, acolo scriind clar ca reproducerea se poate face numai prin unirea celor doua organe sexuale si eliminarea de sperma in vagin, unde un spermatozoidi fecundeaza un ovul, ceea ce la tine nu s-a intamplat.
Nu cred ca esti majora, ca nu ai inca capacitatea logica de a intelege lucrurile naturale si normale, dar asta nu te scuza sa te apuci de sexuiala si sa nu ai habar ce se poate intampla de la joaca aasta atat d epericuloasa care-ti poate aduce nu doar sarcini nedorite ci si boli cu transmitere sexuala grave.
Chiar dacă e un subiect tabu în familie e absurd sa întrebi așa ceva. În situația respectivă, ceva cunoștințe minime de biologie, ar fi mai mult decât bine venite. Ești o tânără femeie și trebuie să îți cunoști corpul, să știi cum funcționează corpul tău, corpul bărbatului și cum apar copiii.
NU TE CERT.
De asta eu unul sunt de acord cu predarea educației sexuale în școli. Și nu e normal ca mama ta să nu îți spună anumite lucruri.
Majora…mi e greu sa cred.
poti rămâne însărcinată doar daca băiatul ejaculează sperma in vaginul tau. nu altcumva. daca sperma are contact cu vaginul, asa poti rămâne însărcinată.
cauta informatii pe internet, vorbește cu cineva care are experiență.
Nu, nu ai cum sa fii însărcinată daca doar l ai atins, ca sa ramai însărcinată trebuia sa faci sex si sa ejaculeze in tine in niciun caz doar sa atingi