| Ion1987 a întrebat:

Doresc si eu niste raspunsuri cat se poate de sincere.As vrea sa-mi incep viata sexuala.Vorbesc cu o fata care e atrasa de mine si care ar vrea sa ma culc cu ea, dar eu nu o iubesc. Daca m-as culca cu ea, credeti ca dupa as putea avea mustrari de constiinta sau m-as putea gandi ca nu trebuia sa imi pierd virginitatea cu orisicine? Cunosc fata respectiva foarte bine si chiar ma iubeste.
Ofer funda si astept raspunsuri normale si sincere!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Poate nu intelegi ca de foarte multe ori sexul este intretinut intre 2 persoane intre care nu exista sentimente de iubire. Este cea mai incredibila intrebare privind aparitia unor posibile "mustrari de constiinta" ca urmare a intretinerii unui act sexual. big grin Nici un baiat barbat "normal" nu ar rata o asemenea oportunitate care probabil nu se va ivi sau repeta de prea multe ori in viata. Nu mai sta pe ganduri. Succes!

| Mak99 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Corbule,daca tu nu ai demnitatea ta, nu inseamna ca eu nu o am sau altii. Disperat dupa pasarica trebuie sa fii, daca te culci cu orice tipa-ti cade la asternut sau altundeva.Pana mea, sunt o groaza de femei ai de unde alege, alege una care-ti place cat de cat sau te atrage, nu doar asa sa o bagi la intuneric.....Vaiiiiiiiiii si amar de unii de pe aici. Vorba aceea... Disperarea cand imi vine, dau textila "dupe" mine.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Mak99):

Esti un copil.....limitat. NO COMMENT rolling on the floor laughing

| Holiday a răspuns (pentru Mak99):

Culmea e ca poti avea niste experiente sexuale surprinzator de satisfacatoare cu fete/femei care pana sa ajungi acolo nu ti se par wow. E adevarat, nu vrei sa traiesti o viata langa ea, dar o noapte de sex, sau cate o noapte de sex cu una din astea, din cand in cand e bine venita. Tu ai impresia ca o femeie daca e wow, implica automat si un sex reusit?!? neah...
Acum nu zic sa ti-o tragi cu orice urata, spus asa pe de-a dreptul, dar sa faci atatea nazuri si fite deja e cam ipocrizie...
E ca la mancare...o fi cool caviarul cu sampanie, dar uneori un mic stins cu bere sau cola e deliciul suprem.

| Julia92Anna a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Asa si cu fata ce se va intampla? O lasa pur si simplu asa in plata sortii? Macar daca era una care nu il iubea dar asa ii va frange inima.

| Mak99 a răspuns (pentru Holiday):

Era vorba de femei cu care esti pe acceasi lungime de unda,nu sa fie "fototapete",poate sa aiba sanii mici, nasul mare, sau alte defecte vizibile, daca sunteti pe acceasi lungime, go ahed...

Corbule ai pus mana pe pasarica, nu ma refer la ceea de pe gard, ceea dintre picioarele femeii sau frci si tu dragonul ca un coleg de pe aici? Nelimitatule care esti tu nelimitat happy

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Mak99):

Mai copile fa tu bine si citeste si analizeaza valoarea raspunsurilor tale fiindca mi-e jena sa le cataloghez si din acest motiv ma abtin sa le comentez. rolling on the floor Fa tu bine "juniorule" si lasa-le pe ale mele sa le studieze si/sau aprecieze cei care au suficienta inteligenta incat sa reusesc sa inteleaga invataturile sfaturile, ideile, transmise prin ele. In mod absolut sigur si indiscutabil gandirea mea ultralibertina nu poate fi comparata cu cea a ta, fiindca asa cum am spus chiar de prima data, inainte sa-ti fi citit raspunsurile tale "valoroase si elaborate" poate fi considerata cu multa indulgenta....LIMITATA. Ca sa fiu elegant in exprimare. rolling on the floor

Mai taie din ele da-le dracu Corbule...

| DeeaMarry a răspuns (pentru Mak99):

Ma bucur ca mai sunt si barbati cu capul pe umeri pe aici.
Pacat ca baiatul care a pus intrebarea a ales raspunsul cel mai convenabil, dar cu siguranta nu cel mai intelept.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-ti uita prezervativele! Ca sa nu ai regrete mai tarziu!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu o iubesti, nu te culca cu ea.

| BlackBi a răspuns:

Hmm. tu nu o iubesti dar ea da, daca te culci cu ea intr-un fel tot pe ea o ranesti >.> De ce? Ea nu se culca cu tine doar pentru o aventura de o noapte ci vrea sa o faca cu tine ca te iubeste si posibil si dupa o sa te iubeasca mai mult o sa se ataseze mai mult si ar avea asteptari si de la tine sa o iubesti >.> parerea mea >.> Acum depinde de tine >.> dar oricum ai lua problema, tot nu iese bine.

| tudorhit a răspuns:

Poti sa o faci dar vor fi consecinte. Desfraul nu e ceva cu care sa te joci. Nici nu stiu cum ai putea sa faci asa ceva cu o persoana pe care nici nu o iubesti? Ce crezi ca e? O jucarie?

| NicolaeAndi a răspuns:

Fu*te-o bă că nu prinzi alte șanse