| Simina_Simina_ a întrebat:

Buna ziua, dragi oameni! Am 25 de ani si iubitul meu are 29 de ani. Iubitul meu amana casatoria si familia. Mentionez ca a fost casatorit si nu are copii. Ce sa fac?

15 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ce sa faci? Sa-ti cauti pe altul.

| dullcat a răspuns:

Astepti pana cand amandoi vreti acelasi lucru sau iti cauti pe altcineva.Cu forta nu merge, veti sfarsi amandoi nefericiti.Iar in ziua de azi pentru o familie nu mai este suficient sa lucreze doar sotul, ci ambii obligatoriu si chiar si asa abia ramai cu necesarul pentru un trai decent, ce sa mai vorbim de un copil?

| dullcat a răspuns:

In viata reala nu e ca in filme, mai bine mai astepti decat sa regreti enorm ulterior. Sunt care fac copii si la 30-35.Te fugareste cineva? Daca te preseaza rudele, vecinii sau babutele care se plictisesc, ignora-i pe toti pentru ca nu cu ei traiesti in casa.

| Emilian65 a răspuns:

Tu ești singura care hotărăște dacă continua sau nu relația voastră.

| iulia0514 a răspuns:

Să-l lași ca are balta pește și cu siguranță daca a divorțat nu vrea sa se căsătorească din nou!

| haileewatson a răspuns:

Nu este pregatit de pasul asta cu tine. Nu poti obliga pe cineva sa te ia de nevasta laughing
De ce ne intrebi pe noi si nu pe el?
Daca esti atat de disperata sa faci o familie la 25 de ani du-te si gaseste-ti altul.
O hartie de la primarie nu inseamna absolut nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să-i respecți decizia. Nu-l obliga sa se lege la cap dacă nu vrea.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ai stat sa discuți cu el de ce amână căsătoria?

| Simina_Simina_ explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Motivul este ca nu suntem realizati! O prostie! De ce traim in concubinaj?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Simina_Simina_):

Buna intrebare

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Simina_Simina_):

Eu sincer cred 100%la100% ca are pe alt cineva și pe ascuns se văd și au relație intime eu asta cred 100%100%.și nu vrea să-ți spună Adevărul ca este un om ne loial și Tea înșelată pe când tu îl iubești cu Adevărată și vrei săte căsătorești cu el sa ai o familie cu el și el te înșelă 100%la100% fără nici semn de întrebare.

| Crackman a răspuns (pentru Simina_Simina_):

Adevarul este ca la nici un om nu ii place... sa faca ceva cand nu are nimic stabil si facut acolo

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Dacă amâna căsătoria înseamnă ca nu își dorește asta cu tine și ca nu este pregătit încă. Nu te vede ca pe viitoarea lui soție, te tine de rezerva pana când găsește pe una cu care sa se căsătorească. Zic sa ii transmiti faptul ca vrei o familie cu el și in funcție de ce îți Răspunde ia o decizie. Ori pleci ori te complici in aceasta situatie. Eu zic ca pierzi timpul degeaba. Caută pe cineva care sa te merite cu adevărat si sa vrea totul cu tine.

| Simina_Simina_ explică:

Nu l-am obligat! I-am oferit un verdict. Ca nu ne vom intemeia niciodata o casnicie si o familie!

Întrebări similare