| suflet0sfasiat a întrebat:

Bună ziua dragi prieteni, am o problemă legată de întâlnirea dragostei adevărate. Am auzit ca îți poți întâlni sufletul pereche doar când este mercur retrograd dar au trecut 5 zile de atunci și am dat peste un tip extraordinar și voiam sa știu dacă voi credeți că este posibil să se facă prelungiri?
Dau fundiță!
Accept doar răspunsuri serioase!

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu există suflete pereche în sensul că apare brusc si pentru totdeauna o atracție față de cineva care nu te va supăra niciodată si nu vei mai observa calități atractive si la alții si recproc.Toți suntem oameni cu greșeli observsbile mai devreme sau mai tarziu. Dacă ești realist si găsești o persoană cu multe calițăți afinități care te atrag și esti și dispus să ierți șî aleģi să te dedici acelei relații prin căsătorie si e reciproc, nimic și nimeni nu va poate împiedica să aveți o relație foarte fericită.

| Catrice a răspuns:

Da fix atunci se întâmplăhee hee

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Buna! Ce pot sa iti spun este ca eu nu le am cu zodiile,nu stiu cand este mercur in retrograd,in locul tau doar as trai clipa, tocmai ai spus ca ai dat peste un tip extraordinar, bucurati-va amandoi de timpul pe care il petreceti impreuna, si nu te mai gandi acum ca nu a fost sa fie atunci, si s-a petrecut 5 zile mai tarziu, sincera sa fiu nu conteaza asta, parerea mea personala desigur.

| tudorswag04 a răspuns:

E o prostie zodiacul! Sufletul pereche il gasesti doar la curve.