| creativexfi a întrebat:

Buna ziua dragi prieteni! Sunt nou pe aici si as vrea si eu niste sfaturi pentru ca as vrea sa trec si eu peste o despartire care urmeaza sa apara destul de curand. pentru ca de o vreme sunt tot certuri si certuri... Sunt cu acea fara de vreo 1 an si 4 luni. am inceput sa facem sex cam dupa 10 luni de relatie. 10-11luni de atunci relatia s-a schimbat total. eu fiind primul la acea chestie. de atunci lucrurile au luat o intorsatura brusca sa zic asa. eu ma ocup cu foto video la nunti. ea a devenit tot m-ai geloasa si m-a pus sa aleg intre nunti si ea.
Tin sa spun ca ma ocup de ceva vreme cu asa ceva si pot sa spun ca imi castig painea. lucrand impreuna cu tata. am les-o pe ea, certurile continua. este prea geloasa, indiferenta si isi da prea multa importanta. As vrea niste sfaturi va implor. chiar tin foarte foarte mult la ea dar nu mai merge. Va multumesc frumos anticipat

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cere-i sa sa schimbe daca te iubeste, pentru ca gelozia nu-i normala, fiind o boala grea care distruge relatiile.
Cum asta este afacerea de familie care va aduce venit, tu nu poti renunta la asta, ca atare, oricum gelozia nu ar trebui sa fie prezenta in relatia voatsra, deci, ori se schimba, ori te pierde.
Este simplu!

3 răspunsuri:
| Orte95 a răspuns:

Rupe-i capu la mutu

| internetBrowser a răspuns:

Incearca s-o iei cu tine cand mai mergi la nunti sa-i arati ca n-are motive sa creada ca tu ai putea sa o inseli. Daca nu intelege atunci e cazul sa va vedeti amandoi de drumurile voastre.Balta e plina de pesti happy

| DroIja a răspuns:

Ai putea să faci o nuntă cu ea. Înțelegi? Înțeleeegi? *wink wink*