| ClaraMC a întrebat:

Buna ziua. Dupa terminarea facultatii(22ani,acum 25) am cunoscut pe internet un barbat, ne-am intalnit, ne-am inteles mai putin la partea sexuala pentru ca el avea mai multe fantezii (chestii normale, pozitii mai altfel, altele decat cele cateva, "clasice") si eu nu am fost de acord apoi eu am crezut ca isi doreste aventura avand si o functie importanta (am facut asocierea asta gandindu-ma ca si daca are 30 de ani schimba repede fetele ca-si "permite). De curand ne-am regasit pe internet si eu i-am dat de inteles cine sunt (el nemastiind), am zis sa mai incercam odata sa vedem cum ar fi acum pentru ca cearta nu a fost, eu am renuntat repede si am crezut ca e neserios. Mi-a comunicat ca i-a parut rau ca nu am continuat, ca isi doreste o relatie serioasa, ca ma ajuta daca am nevoie de ceva insa ma gandesc totusi sa nu incerce cumva o razbunare, ca nu as vrea aventura(ma gandesc ca ar fi semne daca ar dori doar asta desi din ce se pare pana acum isi doreste ceva serios). M-am gandit si sa-i spun aceasta temere a mea apoi am zis ca nu ar fi ok si as vedea dupa ce facem sex daca ma mai cauta. Stiu ca e cumva legat de trecut dar nu stiu cum as putea analiza atat propria persoana cat si situatia tinand seama ca urmeaza sa ne vedem. M-ar ajuta un sfat, o sugestie pentru situatia asta. Cum sa ma analizez, sa analizez situatia si sa lucrez cu mine. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Dar îți place de el? Vezi și tu pe parcurs. Poate nu o sa mai vrei tu cu el după ce faceți sex. Chestia cu relația serioasa nu se poate promite ea devine serioasa în timp, în funcție de cum va înțelegeți și va potriviți. Însă din ce ai povestit tu, faptul ca nici nu și mai amintea cine ești faptul ca și atunci în trecut a renunțat ușor la tine fără sa încerce sa ți demonstreze ca vrea ceva serios, faptul ca vorbeați despre sex și poziții deși nici nu erați în relație rezulta ca el are alta mentalitate asupra vieții, nu gândește ca tine, nu considera ca dacă face sex cu tine e automat îndrăgostit, dimpotrivă pare genul care se îndrăgostește greu și ii plac aventurile, tu nu poți schimba un bărbat de genul mai ales ca o sa vada cât de mult îți dorești relația e posibil ca acest lucru sa îl și sperie poate vrea mai multa libertate. Dacă te vezi cu el nu trebuie sa ți pese de ce va fi dar părerea mea e ca nu e genul acela care vrea o relație serioasa și nici nu se ferește sa arate asta abordând destul de direct subiectul legat de sex

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu nu esti in stare sa i ti faci un prieten din cei pe care îi cunosti, si crezi ca vei reusii pe internet, relatiile facute pe internet nu dureaza sunt multe capcane, dar este fix treaba ta cum vrei sa procedezi, dar nu este corect si bine ce faci tu.

| ania a răspuns:

Te încurajez să nu faci sex cu nimeni înainte de căsătorie. te vei simți murdară și foslosită și cu mustrări de conștiință. nerespectarea poruncii Creatorului de a nu face sex înainte de căsătorie nu lămurește nimic și nu aduce fericire în viața nimănui.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce relatie serioasa incepe cu discutii despre sex, online?
Hai sa fim seriosi!
Asta este o relatie de sex cu beneficii, fara sentimente, fara obligatii.

| mihai69 a răspuns:

Nu mai tot sta să analizezi atât și trăiește-ți viața.

| mentholinks a răspuns:

Si daca faci sex cu el si te lasa, asta e. Gasesti altul cu care sa faci sex.

| CataLyne a răspuns:

In moment ce respectivul are o functie buna nu inseamna ca totul o sa fie lapte si miere in aceasta relatie! Pozitiile pe care si-le doreste respectivul fac parte din fanteziile lui, depinde de fiecare in parte ce isi doreste in aceasta relatie! Poate sa fie una platonica, monotona, de compasiune sau chiar iubire. Oricum ideea in sine eronata e aceasta, in moment ce incepi o relatie si vorbesti deja de partea sexuala ceva nu e in regula! Nu ar trebui sa fa cunoasteti in real life mai multe luni si apoi sa treceti la acest pas? Sau sariti chestii elementare si treceti la sex- in sine? Cum zicea tovarasul de mai sus, relatiile din cunostinte vagi (vorbit odata) si regasire in timp sunt destul de complicate. Ar trebui sa vedeti fiecare ce fire are in sine, niciodata nu poti citi sau cunoaste un om din cateva intalniri, majoritatea avem in sinea noastra gandurile pe care ni-le spunem in unele momente dar nu le aratam! Presupun din spusele tale ca esti o fata virgina si cuminte, ai grija ce-ti doresti! Cauta mai multa comunicare, iesiri in real life si apoi vei ajunge si la acest punct! NU invers>!