| alexxandraa1 a întrebat:

este a 6 zi de cand mi-a trecut menstruatia si am o scurgere galbuie dar nu miroase urat. este normal acest lucru? ce reprezinta acea scurgere? multumesc.

15 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Este normal sa ai acea scurgere

| alexxandraa1 explică (pentru mona):

Asta inseamna ca nu sunt insarcinata daca am scurgerea asta?:-sssss

| alexxandraa1 explică (pentru mona):

Dar totusi daca am aceasta scurgere inseamna ca ovulul e la locul lui fara nici-un spermatozoid langa el nu?:-

| mona a răspuns (pentru alexxandraa1):

Stai linistita ca daca ai scurgerea aia nu inseamna ca esti insarcinata, scurgeri au aproape toate femeile.e ceva normal

| mirunii11 a răspuns (pentru mona):

Dar totusi daca am aceasta scurgere inseamna ca ovulul e la locul lui fara nici-un spermatozoid langa el nu?:

| mona a răspuns (pentru mirunii11):

E la locul lui fara nici un spermatoziod langa el

| raluk27 a răspuns:

Scurgerea vaginala. E absolut normala, fiind un fel de sistem de "autocuratare" al vaginului. In perioada ovulatiei este putin mai abundenta, dar diferenta e insesizabila. Foloseste un absorbant zilnicwinking

| alexxandraa1 explică (pentru raluk27):

Deci daca a aparut aceasta scurgere inseamna ca ovulul este ok si ca nu pot fi insarcinata nu :-s:-s:-s?

| raluk27 a răspuns (pentru alexxandraa1):

Da, ovulul tau e ok happy Oricum, nu dupa scurgerea asta normala, galbuie iti dai seama daca esti insarcinata.

| alexxandraa1 explică (pentru raluk27):

Dar totusi daca am aceasta scurgere inseamna ca ovulul e la locul lui fara nici-un spermatozoid langa el nu?:-s

| Larisssaa a răspuns:

Scurgere vaginala.
Nu poti insarcinata oh go on.

| alexxandraa1 explică (pentru Larisssaa):

Daca am acea scurgere vaginala galbuie inseamna ca ovulul e ok si ca nu pot fi insarcinata. pentru ca am facut cv prostii acum 4 zile daca imi citesti celelalte intrebari vei intelege. te rog sa ma ajuti puppy dog eyes mersi m ult!

| Keith a răspuns:

Se numeste scurgere vaginala si o au toate fetele, e normala.

| Mihaela_Monica_1995 a răspuns:

Poate sa fie de la o raceala.