Asta inseamna ca nu sunt insarcinata daca am scurgerea asta?:-sssss
Dar totusi daca am aceasta scurgere inseamna ca ovulul e la locul lui fara nici-un spermatozoid langa el nu?:-
Stai linistita ca daca ai scurgerea aia nu inseamna ca esti insarcinata, scurgeri au aproape toate femeile.e ceva normal
Scurgerea vaginala. E absolut normala, fiind un fel de sistem de "autocuratare" al vaginului. In perioada ovulatiei este putin mai abundenta, dar diferenta e insesizabila. Foloseste un absorbant zilnic
Deci daca a aparut aceasta scurgere inseamna ca ovulul este ok si ca nu pot fi insarcinata nu :-s:-s:-s?
Da, ovulul tau e ok Oricum, nu dupa scurgerea asta normala, galbuie iti dai seama daca esti insarcinata.
Dar totusi daca am aceasta scurgere inseamna ca ovulul e la locul lui fara nici-un spermatozoid langa el nu?:-s
Citeste asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t19930-Secretie-vaginala-NORMALA.html#
Daca am acea scurgere vaginala galbuie inseamna ca ovulul e ok si ca nu pot fi insarcinata. pentru ca am facut cv prostii acum 4 zile daca imi citesti celelalte intrebari vei intelege. te rog sa ma ajuti mersi m ult!