Cu cât o fata e mai frumoasa cu atât vrea un partener pe măsură ei, tocmai ce am citit o carte bunatatea omului, suntem cu toți buni și rai indiferent cum aratam
Bunatatea unei persoane nu sta in frumusetea sau uratenia ei, ci in inteligenta persoanei!
Nu neaparat, de multe ori alea urate sunt mai rele la suflet din rautate si frustrare ca-s urate si ca au mult de pierdut din cauza asta.
Depinde de caracter, sunt si frumoase cu caracter bun, si urate cu caracter bun, dar si invers, e relativ.
In general te-ai intelege mai bine cu alea frumoase, pentru ca neavand prea multe frustrari, nu se razbuna pe nimeni.
Acordam acest lucru pers frumoase datorită efectului hallo
Aaa adică mă faci și urâta [-) ești imposibil...
Nu ma, spuneam ca exista efectul hallo
In general da dar ce mai faci n zilele noastre cu sufletul ce mai poate dace o fata.care n-are cur si tate scuze expresia
Hm,ce chestie,în nici un caz,poate nu ai avut destule experiente,eu unul am vazut ca sa zic asa,, femei perfecte"frumoase, educate, inteligente, rafinate" dar au fost si strâmbe cu pretentii de zeite, nu are nici o treaba
Uneori. Dar nu intotdeauna.
Din experienta mea da. O fata/femeie cu cat e mai frumoasa cu atat are un orgoliu mai mare. Sincer cu cate am vorbit in sens de hata-hata doar vreo doua mi s-or parut normale desi nu a mers tot din cauza mea. Pentru ca nu mi-au placut fizic.
anonim_4396 întreabă:
Florin66667 întreabă:
anonim_4396 întreabă: