| octav005 a întrebat:

Buna ziua. Este ceva normal sa iti freci banana pana ajungi la placere?

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca e coaptă, da.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Desigur.

| dullcat a răspuns:

Da, e normal sa te masturbezi.

| Emilian65 a răspuns:

Nu, pentru ca apoi ajungi la dependenta de a o freca mereu.

| Hyperion7 a răspuns:

Absolut normal!
Însă daca e cu măsură e perfect, dar daca o faci până la epuizarea, este dependenta, ceea ce e anormal!

| StoicAnalysis a răspuns:

Cred ca asta este rostul masturbarii... Nimeni nu o face din tristete laughing

| sammie a răspuns:

Da, dar vezi să nu transformi masturbarea în o obsesie. Îți faci rău psihic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intre a fi sau a nu fi...plăcere...este. laughing

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Filmele pentru adulți provoacă dependență și își distruge creierul și sănătatea cu cât stai mai departe de filmele alea cu atât o să fiu numai sănătos și o să ai o minte mai curată și sănătoasă cu cât vei consuma filme pentru adulți și cu cât vei face mai mult masturbare cu atât mai mult sănătatea ta va fi afectată foarte foarte grea pentru că îți distrugi complet creierul zici tu îți distruge complet viața Și nu va mai fi nicio diferență între tine și un alcoolic sau în drogat cel mai bine și cel mai sănătos este renunț definitiv la filmele pentru adulți și să nu mai faci deloc masturbare

Industriile de filme pono face creierul și sănătatea praf și mai ales dacă a ajungi să o faci de mai multe ori pe zi e clar că sănătatea ta A ajuns din punct foarte grav și ar trebui să fii conștient de asta cât mai repede

Eu ți am dat doar un sfat pentru că îți vreau binele cu adevărat dacă tu consideri că ce faci tu e bine ceea ce nu este de fapt treaba ta Salut

| Giulia911 a răspuns:

Nu

| FindMyName a răspuns:

E normal, dar prea mult strica. Adică devine o obsesie (rea) dacă o faci non-stop

Întrebări similare