anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este interzisa casatoria intre frati si veri? Nu stiu cum sa va explic, sper sa intelegeti. E vorba despre un frate si o sora. Baiatul (fratele)este cu o fata care este vara cu iubitul fetei(sora)

8 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

Este interzisa casatoria intre frati si veri, adica frate cu sora sau verisoara cu var si asta din cauza ca, e anormal. Din astfel de casnicii ies copiii malformati. Dar cum explici tu, nu are nici o legatura cu aceste legaturi de rudenie. Adica exista un baiat si o fata care sunt frati si s-au imprietenit cu un baiat si o fata care sunt veri, dar intre primul baiat(fratele) si fata( vara iubitului fetei) nu sunt grade de rudenie. Deci nu ar fi vreo problema. Adica spunem asa : baiatul si sora sunt Ana si Cristi, iar cei doi veri sunt Oana si Calin. Cristi e cu Oana, dar Oana nu e sora sau verisoara cu Cristi, deci nu exista grad de rudenie, deci se pot casatorii linistiti. Idem si pentru Ana si Calin. Sper ca ne-am inteles big grin laughing

| DeeaMarry a răspuns:

Deci cei doi frati au relatii cu doi veri.
Stiu doi frati ce sunt casatoriti cu doua surori, deci clar nu este nicio problema in cazul prezentat de tine.

| BonneLess a răspuns:

Deci baiatul are ca iubita pe verisoara iubitului surorii lui. Cred ca e legal pentru ca nu este legatura de sange cum s-ar spune.

| Aeri a răspuns:

Nu am înțeles nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ma vezi la lotot in geam daca am inteles, sa o luam usor, baiatul al cui frate este? Da-le o litera la fiecare ca sa fi mai explicita

| LineGuide a răspuns:

Orice relatie intre oamenii din acelasi neam, sau care au un grad de rudenie mai ridicat de gradul al 5-lea, este interzisa prin lege, dar numai in cazul in care relatia ajunge la nivelul de act sexual, sau cununie.
Mult noroc!

| Maravilla a răspuns:

Baiatul (fratele) este intr-o relatie cu o fata. Fata asta este verisoara cu iubitul surorii fratelui... Am inteles bine?!