| andreeaa12344567 a întrebat:

Buna ziua!
Este vorba despre relația cu iubitul meu. Sunt împreună cu el de 4 ani, dar parcă simt că nu l mai plac, ceva mă face chiar sa nu îl mai suport, ce îmi plăcea o la el acum mi se pare foarte enervant, simt asta de ceva timp, dar totuși ceva mă ține legata de el. E un om foarte bun, iubitor, sunt conștientă de asta și mă fac să mă simt prost pentru că nu mai sunt atrasă de el, dar s-au adunat multe lucruri și simt că relația se duce pe râpă. Am incercat sa vorbesc cu el, sa-i spun sa facem mai multe lucruri împreună, sa facem și ce mi place mie, dar forate greu și trebuie să trag mereu de el și am obosit. În relația asta mă simt foarte obosita, simt că eu trebuie sa fac tot, sa fiu atenta la tot și sunt epuizată.
Nu știu ce să fac, ce m ați sfătui? O parte din mine spune sa renunț, că am incercat de prea multe ori, dar o parte din mine ii e frica sa rămâna singură.
Ce spuneți?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Altul! Este evident ca ti-ai pierdut interesul si dragostea pentru el, daca a inceput sa te enerveze.

| dullcat a răspuns:

Buna.Relatia adevarata e cea care ramane dupa ce trece norul roz prin care vezi totul fara cusur.Asa la inceput toti sunt indragostiti si horny de numa, insa distractia abia apoi incepe. Discuta cu respectivul si vedeti unde merge aceasta relatie. Daca el nu vrea, atunci e clar ca trebuie sa mergeti pe drumuri diferite.

| relian a răspuns:

Ceva te tine acolo, spui tu.Iti place banui ca persona, dar nu-ti mai place de el ca barbat.
Ce sa faci? Va despartiti si cauti pe altul, acum poate stii mai bine ce vrei de la un barbat, sau macar cum sa arate barbatul cel doresti tu.

Daca stai asa doar cai om bun, la un mom dat tot se va termina.Iti este frica sa ramai singura de ce? Doar nu ai 40 de ani, asa ca ramai singura, apoi iti vei gasi pe altcineva.

Dar urmatorul sa te atraga, sa iti placa fizic, apoi daca si restul o sa fie ok, sari direct pe el laughing
Eu cred ca nu te-a atras fizic inca de la inceput, dar cum vrei si tu sa fii in riond cu lumea, ori nu iti place sa fii singura, ai spus, merfge si asta, asa ai ajuns in relatia asta.

| VoidEternal a răspuns:

Care e acest tot la care trebuie sa fii atenta?

| Green66 a răspuns:

Cel mai probabil tu ai nevoie de un "bad boy", se pare că actualul e un om bun și iubitor însă asta te plictisește?‍♂️

| BoboBobo6717 a răspuns:

Nu știu, eu am ieșit recent dintr-i relație de aproape 10 ani din acest motiv plus încă altele, nu exagerat de grave, se puteau îndrepta, dar n-am mai avut chef să tot trag să îndrept lucrurile si cu trecerea anilor din cauza asta, zic eu, am început fără să imi dau seama să nu il mai plac. Nu mă mai atrăgea delic, deși arata foarte bine, când făceam sex imi făceam alte filme că să mă termin și am ajuns să nici nu mai vreau să fac. Cam ăsta a fost motiv principal pentru care am ieșit din relație. Știu, e nașpa tare să fi singura, după maxim câteva săptămâni cel mai probabil o sa vrei sa te împaci cu el dacă nu o sa ieși cu altcineva și ăsta doar fiindcă te-ai obișnuit sa faci totul cu cineva. Dacă renunti la el, nu mai păstra legătură și ieși la date-uri, nu mai privi în trecut. Dacă nu îl lași acum o sa o faci când o sa întâlnești pe cineva care o să te atragă tare și tot il lași pe actualul fiindcă atracția este unul dintre cele mai importante lucruri intr-o relație. Este și monotonia și nu știu ce ai putea face să treceți peste ea, noi nu am reușit.

| Bobbi1234 a răspuns:

Problema trebuie rezolvata intre voi. Nu toate relatiile sunt facute sa reziste la nesfarsit. Incercati sa discutati, vedeti daca se poate ajunge la o solutie.

| HXNER a răspuns:

Normal, va plictisiti de baietii buni. ceva nou? Nimic.
Revino-ti cu picioarele pe pamant ca daca e iubitor cum spui tu, ai numai de pierdut femeie. Du-te si ia-ti mai bine unul care te bate, te jigneste. atunci cum o sa mai fie? Pe deasupra, il mai faci si sa sufere pe el.
Stai intr-o relatie cu el din frica de a fii singura? Consulta un psihiatru, ai o gandire toxica ca orice adolescenta din ziua de astazi. Iti va prinde bine 2-3 sedinte.

| Casa a răspuns (pentru HXNER):

Să ști că nu m-am gândit la ceea ce ai spus.Bine ai punctat!

| Hrea12345 a răspuns:

Ei, ce sa-i faci? Cauta un amant.

| Georgiana199306 a răspuns:

Draga mea, fa ceea ce simți. Nu te complace într o relație în care nu te simți confortabil cu tine însuți doar de dragul de a i face pe plac celuilalt. În viata trebuie sa fii puțin egoist, sa te gândești și la tine, ce e mai bine pentru tine

| Nefertiti369 a răspuns:

Sfatul meu sincer pentru tine este sa va despărțiți.Mai ales daca tu nu te mai simți atrasă de el.E simplu, nu mai are rost, daca el nu e dispus să facă eforturi că și tine, atunci lasa-l.

| anonimmmoss a răspuns:

Buna. poti sa discuti cu el despre problema asta. a aparut monotonia între voi. totusi, 4 ani înseamnă ceva. cel mai bine este sa vb cu el si sa vezi ce spune