Omule e sucita rau treaba si e problema ca aici sunt sentimente (nu e o problema sa ai sentimente, zic doar ca stituatia e complicata).
Crede-ma daca cu timpul n-o sa te iubeasca nu poti sa o fortezi. Am avut si eu o dragoste neimpartasita, chiar prima mea dragoste care, ti-o zic drept, nu o regret. La mine a fost mai profund decat la tine si prietena ta, erau alte probleme.
Ce vreau sa zic e ca trebuie sa treci peste, chiar daca e greu nu de poti agata de probleme sau o persoana care nu te iubeste, gandeste-te ca si ei ii este greu cand se gandeste ca te face sa suferi si late din astea.
Ai nevoie de o vreme singur si cu ocazia asta iti gasesti o hobby care sa te tina ocupat. Cu timpul ai sa vezi ca nu vei mai simti nevoia fetei, suna un pic ciudat, dar sper ca m-ai inteles.
Succes!
Te place ca persoana insa nu te gaseste atragator fizic, daca te placea si fizic, erati de mult impreuna.Simplu.
Mda. Treaba e sucita rau dar. Eu cred ca Te place si totusi nu vrea Sa Te piarda dar nu vrea Sa fie cu tine. Cred EU. Am foat si EU in situatii de genul si. Pur si simplu am încercat sa uit de ea✌ bafta
NU cred ca ea il place pe el, din cate a spus el, ea vrea doar sa ramana amici, daca i-a spus ca il iubeste ca pe un frate si ea place alt baiat