anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua, eu și iubita mea am avut o conversație mai deschisa și am intrebat-o dacă i ar plăcea mai mare ca si a mea, eu având 18, 5cm și ea a spus ca n ar deranajo și am zis cât i-ar placea ea spunând ca un 20, 21 sau 22cm, mai mare nu, ce inseamna asta? Țin sa menționez ca suntem virgini amandoi
Oare nu e mulțumită de cât am?

6 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

laughing)

Deci vorbiti discutii. Ea nu a avut niciuna dar stie ca ii trebuie mai mare.

| Kufu95 a răspuns:

Așa și de ce trebuie să știm și noi? Nu o poți întreba pe ea?

| Anonimul20000000 a răspuns (pentru VoidEternal):

Gen i-ar placea mai mare a spus

| ania a răspuns:

Inseamna ca a citit multe prostii pe tema asta. Nemulțumirea, nesiguranța de sine sunt mai neatractive decat cativa centimetri in plus sau in minus.
Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenertenerului de casatorie. Cine face altfel nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui si isi construcieste singur nefericirea. Cine face sex fara casatorie are postludii ratate din cauza mustrarilor de constiinta indiferent de centimetrii. Sexul e totdeauna si o conexiune spirituala nu doar una fizica, daca faci cu mai multi practic aduci in patul tau si toate amintirile cu ceilalți. Cei mai fericiți ati fi daca ati alege sa respectati planul Creatorului si ati face sex numai după căsătorie, sa aveti si aprobarea constiintei cate va percepe ca si Creatorul celebrează împreună cu voi placerea care el a creat - o pentru noi. Elva vrea sa avem o singura dedcare sexuala pentru toata viata, sa nu comparam cu nimeni,. Implinirea e maxima intr-un mediu de apreciere, afectiune, fidelitate pana la sfârșitul vieții.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce intrebari de rahat, se vede ca sunteti doi imaturi

| AndradaClarla a răspuns:

O intrebare ciudatica, daca tu esti multumit cu cat o ai, de ce sa iti pese ce crede ea? Ori mica ori mare, tu o folosesti, tu trebuie sa iti faci treaba bine, nu conteaza marimea. Acuma daca nu ar fi multumita, ce, vrei sa iti iei pastile sa o faci mai mare pentru ea? Mdaa.