| PopescuAntonio a întrebat:

Buna ziua, eu și iubita mea ne-am despărțit aseară după 2 ani, ea a fost prima mea iubire și eu pentru ea la fel.In ultimu timp ne-am răcit din cauza mea am fost foarte toxic la genu ca încercam sa o controlez cu ce se îmbracă, ce face etc și abia acum realizez ca nu a fost bine ce am făcut.Aseară m-a chemat plângând, a plâns 2 ore la mine in brațe și mi-a spus ca nu se mai poate face nimic, eu încercând sa ii spun de nenumărate ori sa încercam ultima data, ea mi-a spus ca așa e cel mai bine pentru ea și ca dacă chiar suntem unul pentru altul o sa ne întoarcem împreuna. Mi-a mai spus ca nu crede ca o sa dureze mai mult de o săptămâna, nu vrea sa ștergem poze, conturi etc a spus ca dacă o sa treaca peste sau o sa fie bine așa o sa ma anunțe sa nu o mai aștept.Credeți ca sunt șanse sa se întoarcă? Eu sunt gata sa fac orice pentru noi și sa renunț la prostiile astea

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Imi pare rau, dar nu cred ca iti poate cineva oferi raspunsul.Nu avem de unde sti prin ce ati trecut sau cum se simte ea.Cred ca s-a referit la faptul ca daca sunteti meniti sa fiti impreuna, viata va va aduce pe viitor in acelasi context sau aceleasi situatii astfel incat sa va apropiati din nou.

Cel mai productiv si intelept pentru tine ar fi poate sa mergi la psiholog pentru a afla de ce ai simtit nevoia de control.Eu iti spun ca oricat afirmi tu acum ca nu se va mai manifesta mai incolo, cauza exista inca acolo, bine inradacinata, si cel mai probabil nevoia va aparea iarasi la urmatoarea relatie.Pana nu tratezi cauza nu scapi de control, ci il vei proiecta in toate relatiile.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Totusi tine la tine daca aseara te a chemat la ea, tu ai fost gelos si nu trebuie sa o controlezi la sînge cum se imbraca, are si ea nevoie de incurajare si lasa o sa ia singura decizii cum se imbraca cum se vopseste cum se distreaza ca nu esti tasu si măsa sa i pui restrictii, ce varste aveti voi?